Xavier Sala i Martín
Celebrem la tornada al DIVENDRES de Xavier Sala i Martín. El professor ens farà una classe magistral d’economia, de la manera més entenedora i a l’abast de tothom. Aquesta setmana ens parlarà del World Economic Forum, que va fer la seva reunió anual a Davos i que atrau destacats líders de la política, l’empresa, la cultura i els mitjans de comunicació, que volen prendre part en l’agenda internacional.

La política estatal continua moguda, encara pendent dels possibles acords entre partits que intenten formar un govern estable per als pròxims anys. Per parlar de les últims informacions que han aparegut en premsa farem una tertúlia que conduirà Helena Garcia Melero, acompanyada per Marina Llansana, Francesc-Marc Álvaro, Vicent Sanchis, Antoni Franco i Tian Riba.

Com no podria ser d’una altra manera, si som a Valls, tenim una cita obligada amb el món dels castells. Dos dels col·laboradors del programa "Quarts de nou", d’una manera molt gràfica i amena, ens faran una classe per conèixer amb més profunditat l’art de fer castells. Comptarem amb representants de les colles vallenques i descobrirem el projecte del Museu Casteller de Catalunya, centre de promoció d’una tradició que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat. En aquests moments l’edifici està en construcció i està previst que s’obri durant el 2017.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran francesc marc-àlvaro helena garcia melero tian riba xavier sala i martín 
Miércoles, 27 de enero de 2016 • 00:10h.

Antoni Bassas
Aquest dijous ens acompanyarà Antoni Bassas, amb qui farem un repàs del que ha estat notícia aquesta setmana, en l'àmbit polític i social, sota la seva mirada particular.

Analitzarem la recta final de la campanya electoral i les eleccions del 20D, en una taula d'actualitat formada per Francesc Marc-Àlvaro, Manuel Cuyàs, Xavier Torrens, Marina Llansana i Montserrat Nebrera i també parlarem de l'assemblea extraordinària que celebrarà la CUP al Teatre La Passió d'Esparreguera el 27 de desembre, entre moltes altres qüestions.

Ens acomiadarem de la Pobla de Montornès, municipi que hem visitat al llarg de la setmana amb motiu del seu 40è pessebre vivent. Veurem què és tot allò que no ens podem perdre si visitem aquesta població de la comarca del Tarragonès i coneixerem una família del poble que munta un pessebre de 9 metres quadrats a casa seva des de fa 27 anys.

I també ens acompanyarà el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, amb qui aprendrem uns quants exercicis per estar en forma, especialment ara que vénen els excessos de Nadal.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas francesc marc-àlvaro helena garcia melero manuel cuyàs xavier torrens 
Jueves, 17 de diciembre de 2015 • 00:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]