Xavier SardàJa fa un any de la manifestació del 10-J contra les retallades de l'Estatut. Ui, sí, com passa el temps! Però aquest no és el tema. El que ens ocupa és que se'n prepara una altra per diumenge dia 9 i en parlem amb els periodistes Jordi Roigé, l'organitzador, i Txe Arana, lectora del manifest de l'any passat. El punt de polèmica l'aportaran, com és habitual, els nostres col.laboradors Xavier Sardà i Ernest Folch.

I canviant de tema radicalment, ens agradaria informar-vos que si l'any passat es portava el color nude, aquest any es porta el madreselva. Però qui decideix els colors que són moda cada temporada? Ens ho explica la Pilar Pasamontes, experta en moda, en colors de moda, en tendències; i vicepresidenta del Moda-FAD. L'acompanyarà el Pere Font, psicòleg, que ve a explicar-nos què denota cada color, què ens transmet i què ens genera.

L'Espartac continua a Salou, esperem que treballant. Tot i que és sospitós que una de les coses que avui ens donarà a conèixer són els beneficis de l'aigua de mar, que es veu que no són pocs. Tot això i algunes coses més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ Los colores de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch jordi roigé pere font pilar pasamontes txe arana xavier sardà 
Miércoles, 6 de julio de 2011 • 00:30h.

Jordi RoigéAvui conversem amb en Jordi Roigé, editor de la revista "De cine", la primera publicació de cinema escrita en català. Amb ell parlarem de l'Acadèmia de Cinema Català, i de la repercussió dels premis Gaudí.

També ens visita el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del servei de medecina preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Parlarem de mites i veritats que hi ha entorn a la Grip A.

I des de Puigcerdà, l'Espartac ens presenta a Gabriel Gorce, professor de música per a invidents. Tindrem l'ocasió de rebre uns quants consells per a no perdre-n's a la muntanya, i coneixerem als protagonistes de carn i ossos del conte de "la dona de l'estany", una de les moltes llegendes urbanes de Puigcerdà.

DIVENDRES, la sobretaula terapèutica. 16:30h. Tv3.

[ "Divendres" invita a Jordi Roigé, editor "De cine" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni trilla gabriel gorce jordi roigé 
Miércoles, 27 de enero de 2010 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]