DivendresA la redacció de DIVENDRES ens encanta la proposta del festival Sons del Món, el primer festival que combina música, vins i gastronomia. Per conèixer de prop aquesta iniciativa ens visiten els seus organitzadors: Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, el sommelier Roger Viusà i el cuiner Natxo Arola. Al costat d'ells coneixerem que vins i aliments es troben en sintonia amb un cert tipus de música.

Sovint es diu que després de les vacances augmenta el nombre de separacions. Nosaltres ens hem proposat prevenir-ho, i ho farem amb els consells del psicòleg Pere Font i l'advocat Daniel Vosseler, que respondran les preguntes d'Imma Sust, Sílvia Soler i Màrius Carol.

La mongeta del ganxet és el producte més típic de les Franqueses, i per això parlarem amb la doctora Folch de com introduir aquest i altres llegums en els nostres àpats d'estiu. A més, com que estem en l'última setmana de la temporada, repassarem els tres productes més complets dels quals hem parlat amb la doctora.
Y molt més: la farmaciola més adequada per viatjar a un destí exòtic i consells de maquillatge per aquest estiu. Tot això conduït per dos grans mestres de cerimònies. Xavi Coral i Espartac Peran.

Segueix tota l'actualitat del programa al nostre web i també al compte de Twitter.

[ Tendencias de verano y el festival "Sons del Món" con Santi Balmes, en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler imma sust màrius carol natxo arola pere font roger viusà santi balmes sílvia soler sons del món 
Martes, 10 de julio de 2012 • 00:00h.

Xavier SardàJa fa un any de la manifestació del 10-J contra les retallades de l'Estatut. Ui, sí, com passa el temps! Però aquest no és el tema. El que ens ocupa és que se'n prepara una altra per diumenge dia 9 i en parlem amb els periodistes Jordi Roigé, l'organitzador, i Txe Arana, lectora del manifest de l'any passat. El punt de polèmica l'aportaran, com és habitual, els nostres col.laboradors Xavier Sardà i Ernest Folch.

I canviant de tema radicalment, ens agradaria informar-vos que si l'any passat es portava el color nude, aquest any es porta el madreselva. Però qui decideix els colors que són moda cada temporada? Ens ho explica la Pilar Pasamontes, experta en moda, en colors de moda, en tendències; i vicepresidenta del Moda-FAD. L'acompanyarà el Pere Font, psicòleg, que ve a explicar-nos què denota cada color, què ens transmet i què ens genera.

L'Espartac continua a Salou, esperem que treballant. Tot i que és sospitós que una de les coses que avui ens donarà a conèixer són els beneficis de l'aigua de mar, que es veu que no són pocs. Tot això i algunes coses més, a DIVENDRES, a les 16:40h., a Tv3.

[ Los colores de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch jordi roigé pere font pilar pasamontes txe arana xavier sardà 
Miércoles, 6 de julio de 2011 • 00:30h.

Joan Pera i Amparo Moreno14 de febrer, dia dels enamorats... però fins quan dura l'amor? Avui a DV hem volgut estudiar les fases del matrimoni amb el sexòleg Pere Font. Per parlar-ne, ens acompanyen Amparo Moreno i Joan Pera, que actualment estan al teatre Condal de Barcelona amb l'obra "Visca els nuvis". També ens acompanyaran a la taula de debat uns amors de col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Tian Riba.

Aquesta setmana ens traslladem a La Seu d'Urgell. Primer de tot ens acostarem a les peculiaritats de les variants dialectals del català que es parla en aquesta regió, amb les "Paraules en ruta", la secció de l'escriptor Màrius Serra. Ens endinsem en el món del turisme rural, i us mostrarem els diferents tipus de cases que us podeu trobar, si voleu venir uns dies de relax a l'Alt Urgell.

DIVENDRES, el magacin cultural de les tardes de Tv3.

[ Ahora te quiero, ahora no ]

En: Divendres Tv3 
Tags: amparo moreno joan pera màrius serra núria farré pere escobar pere font sebastià serrano tian riba 
Domingo, 13 de febrero de 2011 • 22:55h.

Casal RockQuins dels següents titulars creus que és real? A) "Elefant supera la seva addicció a l'heroïna amb un tractament de metadona" B) "Ants borratxos aterroritzen a avis a Suècia" i C) "Confonen formatge de cabra amb una bomba". Si creus fermament que estem intentant prendre't el pèl, estàs del tot equivocat. Els tres són titulars que van aparèixer en la premsa seria, i ara es troben al costat d'altres retalls de premsa insòlits en el llibre "Increíble pero cierto". L'artífex d'agrupar tantes notícies delirants ha estat el periodista Sebastián Maspons, que vindrà avui a explicar-nos aquestes i altres històries sorprenents que apareixen en el llibre.

Avui també parlarem d'un altre tema que a molta gent li sembla increïble, però que també és real: el sexe en la tercera edat. Tractarem el tema amb la Tatiana Sisquella i el sexòleg Pere Font. Ens acompanyaran per a parlar del tema la Victoria Guillen i el Vicenç Sousa, avis marxosos de CASAL ROCK.

I l'Espartac contínua a la Costa Brava, i no precisament de vacances. Ho veureu aquesta tarda a les 16:30h. en TV3.

[ Historias asombrosas en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: pere font sebastián maspons tatiana sisquella vicenç sousa victoria guillen 
Martes, 6 de julio de 2010 • 00:04h.

BiketrialPot el teu atractiu físic determinar la teva carrera professional? Avui a DIVENDRES parlarem sobre el capital eròtic, aquell conjunt de qualitats físiques (o no) que ens fa atractius als ulls dels altres, i ens pot obrir portes a la vida personal i professional. Parlarem del tema amb la Tatiana Sisquella, l'Ana Boadas, la Silvia Abril, en Tian Riba i el sexòleg Pere Font.

En Miki Esparbé també portarà el seu capital eròtic al plató aquesta tarda, en aquesta ocasió per mostrar-nos un reportatge des del Casino de Barcelona. Allà s'ha celebrat el primer torneig benefic "Pòquer solidari".

I rebrem a Dani Comas, campió del món de biketrial. Parlarem una estona amb aquest crack que ens farà en directe una demostració d'habilitats com aquesta:DIVENDRES, aquesta setmana amb connexions des de Palamós: com un passeig per la platja, cada tarda a Tv3.

[ Un "Divendres" de capital erótico y biketrial ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas dani comas miki esparbé pere font silvia abril tatiana sisquella tian riba 
Jueves, 20 de mayo de 2010 • 08:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]