El Fic-Cat, Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, ha premiat "El rei borni" com a millor llargmetratge.

"El rei borni", acabada d'estrenar als cinemes amb bona crítica, és l'adaptació cinematogràfica de l'exitosa obra teatral escrita i dirigida per Marc Crehuet i protagonitzada pels mateixos actors que han estat damunt els escenaris. La pel·lícula, narrada en forma de comèdia negra amb una certa dosi de drama, explica la història del David, un policia antidisturbis que ha fet perdre l'ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant aparegui a casa seva una nit.

"El rei borni" és una producció de Moiré Films, Lastor Media i EL TERRAT en coproducció amb TVC i la participació de l'ICEC.

El passat diumenge 5 de juny es va acabar la novena edició del Fit-Cat amb el nomenament dels guanyadors de la Selecció Oficial en l'acte de cloenda i el guardó que s'ha entregat a tots els guanyadors és una obra molt especial creada per a l'ocasió per l'artista Laura Relea.

"El rey tuerto" en: elreytuerto.com

En: El rei borni Al cine! 
Tags: el rey tuerto festival internacional de cinema en català costa daurada fit-cat marc crehuet premios 
Martes, 7 de junio de 2016 • 16:54h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]