'Divendres'
La mare Teresa de Calcuta esdevingué santa durant una missa de canonització oficiada pel papa Francesc a la plaça de Sant Pere i davant de més de 100.000 persones. Recordarem la figura de la nova santa i revisarem si hi ha personalitats catalanes que optin a la canonització amb Francesc Romeu, Genís Cinca, Francesc Rosaura i Tian Riba.

Estrenem la secció "En clau de Pardo" amb el compositor, director d'orquestra i pianista Pedro Pardo. En el primer programa i d'una manera molt entenedora pels profans, ens parlarà del piano i del perquè és considerat l'instrument més important de tots.

Quants cops hem sentit "el meu gos m'entén de veritat", doncs bé, un estudi recent fet per la Universitat de Budapest ens ho confirma.​ En parlarem amb el veterinari, etòleg clínic i investigador Jaume Fatjó, i amb Paula Calvo, etòloga i educadora canina.

Començarem una nova secció a Tàrrega que repetirem setmanalment en totes les poblacions que recorrerem: "El visitant sorpresa", que els convilatans hauran d'endevinar i a qui sotmetrem a un qüestionari sobre el municipi.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc romeu francesc rosaura genís cinca jaume fatjó paula calvo pedro pardo tian riba 
Lunes, 5 de septiembre de 2016 • 18:45h.

UrtainTenim al plató de DIVENDRES a tres lleons de la interpretació: en Marc Martínez, el Roberto Álamo i l'Alberto Sanjuan, que venen a parlar-nos de "Urtain", l'últim muntatge de la companyia Animalario. Parlarem amb els actors sobre l'obra, però també ens interessarem per altres aspectes de les seves vides professionals, com autèntiques bèsties escèniques que són. També ens visitarà Jaume Fatjó que és psicòleg, però no un psicòleg qualsevol, es tracta d'un que és capaç de psicoanalitzar animals... gossos, concretament.

I com cada dimecres, Berto portarà la seva secció de crítica de la crítica de tv, un espai que aparentment no fa gaire soroll, però que en realitat rugeix a través de les ones per a arribar fins a les nostres llars.

Encara ets dels que mira documentals d'animals a la sobretaula? Tota la veritat sobre el regne animal la trobaràs cada tarda, a les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: alberto sanjuan animalario berto romero jaume fatjó roberto álamo 
Miércoles, 7 de octubre de 2009 • 08:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]