Singlot Festival 2016
Andreu Buenafuente amb EL TERRAT i TheProject han presentat el cartell de la segona edició del SINGLOT FESTIVAL que tindrà lloc el proper 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols en el marc del Festival Porta Ferrada 2016. Per segon any consecutiu el SINGLOT FESTIVAL envairà d'humor Sant Feliu de Guíxols durant tres dies amb espectacles i propostes de comèdia, jornades acadèmiques i també professionals amb els principals creadors, productors, distribuïdors i exhibidors a nivell nacional. Una proposta que està encapçalada per Goyo Jiménez amb l'espectacle "By the way" i en la que també estarà present el muntatge de "El Rey" de Teatro del Barrio amb Alberto Sanjuan, Luis Bermejo i Willy Toledo, "Mal Martínez" de Marc Martínez, Fermí Fernández amb "El sommelier", el "Nano cabaret" d'Yllana, "Be god is" de l'Espai Dual i una master class impartida per Andrés Lima.

Singlot Festival 2016
La sala Club del BARTS ha estat l'espai escollit per presentar aquest nou cartell de SINGLOT. Una presentació que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i membres del seu consistori amb els que ha agraït que la comèdia prengui la població durant tres jornades al juliol. Enguany, la creativitat del cartell ha anat a càrrec del dibuixant i il.lustrador Mikel Urmeneta, creador i fundador de Kukuxumusu però que actualment està al capdavant de Katuki Saguyaki. Urmeneta ha seguit sent fidel al joc del peu amb la ploma, creat per Javier Jaén per a la primera edició, i que ha esdevingut marca de la casa.

El SINGLOT FESTIVAL és una proposta artística que va néixer el 2015 i que ha estat ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, que en les seves paraules «Per fer la segona edició abans s'havia de fer la primera i era arriscat. Un festival de comèdia que es pren la comèdia seriosament amb l'objectiu d’unir als professionals de la comèdia i les arts escèniques com mai abans s'havia vist».

L'edició d'enguany presenta un programa que vol viatjar per diferents gèneres i permet donar un pas més enllà en la programació d'entreteniment dins del Festival de Porta Ferrada. I és en aquesta segona entrega en la que es presenta la primera producció SINGLOT, fruit de les jornades professionals de la primera, "Mal Martinez" humor i hòsties, un espectacle en el que segons el mateix Marc Martínez «quiero salir al escenario y petarlo».

Singlot Festival 2016
En resum, SINGLOT és una trobada de tres dies que reunirà l'humor i la comèdia per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne a l'aire lliure, en ocasions, i en d'altres en espais emblemàtics de la vila com l'Espai Thyssen, l'Espai Las Vegas, entre d’altres.

SINGLOT FESTIVAL: 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols.

SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com | blog.singlotfestival.comAlberto San Juan, que en un momento dado reclama "que yo quiero trabajar, ¿eh? Quiero que me llamen las productoras. ¡Yo no soy amigo de Willy Toledo!", es miembro fundador de la compañía Animalario se presenta ahora en solitario para mostrarnos su visión siempre crítica y con humor de nuestra actualidad y nuestra historia.
En: Alberto San Juan BARTS 
Tags: alberto sanjuan animalario teatro 
Martes, 22 de octubre de 2013 • 10:39h.

Alberto San Juan
Alberto San Juan encarna a Santi, enólogo.
Es el profesor del curso de enología al que asiste Bea (Belén López). Divorciado. Persona de gustos refinados y no solo en lo referente al vino. Dotado de una especie de encanto tranquilo, de una capacidad para atraer la atención sin necesidad de levantar la voz ni exagerar el gesto. Hay en él una pequeña incapacidad para adaptarse del todo al mundo que le rodea y se ha refugiado en su mundo de placeres refinados e ideas y gustos ligeramente anticuados, creando en torno a él una barrera que a veces le impide percatarse de la realidad y de las consecuencias de sus actos.

Alberto San Juan en Wikipedia y en IMDB

El lunes 15 de marzo (22:15h.), La 1 de TVE estrena la 2a. temporada de PELOTAS, la serie dirigida por Jose Corbacho y Juan Cruz.

En: Pelotas Tve - La 1 
Tags: alberto sanjuan jose corbacho juan cruz pelotas quién es quién 
Jueves, 11 de marzo de 2010 • 17:29h.

2a temporada de 'Pelotas'
Hace unos nueve meses, dejamos a Bea (Belén López) embarazada de Chechu (Javier Abalá) con lo que deben estar a punto de tener su segundo hijo. Por eso, puntuales al parto, Jose Corbacho y Juan Cruz (como directores también son pareja) nos traen el próximo lunes 15 de marzo a las 22h. y por La 1 de TVE, la esperada 2ª temporada de PELOTAS.

Nuevos actores encarnan a nuevos personajes que empezarán a girar también alrededor del Unión F.C., presidido por Flo (Ángel de Andrés): Arturo Valls, Jésica Alonso, Alberto Amarilla, María Morales, Ana Rayo y Alberto San Juan, son algunos de ellos.

(Foto: Josep Echaburu)
UrtainTenim al plató de DIVENDRES a tres lleons de la interpretació: en Marc Martínez, el Roberto Álamo i l'Alberto Sanjuan, que venen a parlar-nos de "Urtain", l'últim muntatge de la companyia Animalario. Parlarem amb els actors sobre l'obra, però també ens interessarem per altres aspectes de les seves vides professionals, com autèntiques bèsties escèniques que són. També ens visitarà Jaume Fatjó que és psicòleg, però no un psicòleg qualsevol, es tracta d'un que és capaç de psicoanalitzar animals... gossos, concretament.

I com cada dimecres, Berto portarà la seva secció de crítica de la crítica de tv, un espai que aparentment no fa gaire soroll, però que en realitat rugeix a través de les ones per a arribar fins a les nostres llars.

Encara ets dels que mira documentals d'animals a la sobretaula? Tota la veritat sobre el regne animal la trobaràs cada tarda, a les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: alberto sanjuan animalario berto romero jaume fatjó roberto álamo 
Miércoles, 7 de octubre de 2009 • 08:12h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]