Així, amb el robatori i la recuperació de l'estatueta, s'iniciava el passat 3 de febrer, la gala d'entrega dels V Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Una pel.lícula trepidant que es monta l'Andreu i que li explica al Bayona. Eduard Fernández, Irene Montalà, Santiago Segura, Joel Joan, Clara Segura, Àlex Monner, entre d'altres, són alguns dels actors que hi participen. La "pel.lícula" és una producció de l'Acadèmia del Cinema Català i l'Escac amb la participació d'EL TERRAT.

Andreu Buenafuente va presentar la gala, retransmesa en rigurós directe per Tv3 des del Barcelona Teatre Musical (BTM) davant de més de 1.600 convidats, en la que "Blancaneu" de Pablo Berger, "Lo imposible" de Juan Antonio Bayona i "Una pistola en cada mano" de Cesc Gay van ser les principals protagonistes en l'obtenció de premis.

EL TERRAT va ser l'encarregat del guió de la gala, Televisió de Catalunya en va ser la responsable de la realització audivisual i la producció amb col.laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.
En: Andreu Buenafuente Premis Gaudí Tv3 
Tags: àlex monner andreu buenafuente clara segura eduard fernández escac irene montalà j.a. bayona premis gaudí santiago segura 
Miércoles, 6 de febrero de 2013 • 11:10h.

Irene Visedo i Eduard FernándezIrene Visedo i Eduard Fernández protagonitzen "Amores locos", pel·lícula dirigida per Beda Docampo, que explica la història d'una jove que treballa al Museu del Prado, i està convençuda que el seu doble apareix dibuixat en un quadre del segle XVII.

Diuen que tothom te un doble, fins i tot els col.laboradors del nostre programa es dupliquen entre ells. Avui donem un pas més enllà amb aquest tema, i també parlem de dones que valen per dos, conegudes com superwomen -o dones biòniques-. Ho farem a través del llibre que acaben de publicar la Mar Galtés i l'Esther Casademont, que, en una crida al sentit comú i la igualtat, desmunten el mite de la dona "tot-terreny".

I a Solsona, l'Espartac continua lluitant contra el fred, acostant-se a la calor de la gent. Avui, ens ensenyaran a recollir tòfones, i coneixerem al pilot d'un avió exclusiu per a executius.

DIVENDRES, un progama d'amor boig, avui a les 16:30h., a Tv3.

[ "Amores locos" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: amores locos eduard fernández esther casademont irene visedo mar galtés 
Martes, 16 de febrero de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]