Així, amb el robatori i la recuperació de l'estatueta, s'iniciava el passat 3 de febrer, la gala d'entrega dels V Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Una pel.lícula trepidant que es monta l'Andreu i que li explica al Bayona. Eduard Fernández, Irene Montalà, Santiago Segura, Joel Joan, Clara Segura, Àlex Monner, entre d'altres, són alguns dels actors que hi participen. La "pel.lícula" és una producció de l'Acadèmia del Cinema Català i l'Escac amb la participació d'EL TERRAT.

Andreu Buenafuente va presentar la gala, retransmesa en rigurós directe per Tv3 des del Barcelona Teatre Musical (BTM) davant de més de 1.600 convidats, en la que "Blancaneu" de Pablo Berger, "Lo imposible" de Juan Antonio Bayona i "Una pistola en cada mano" de Cesc Gay van ser les principals protagonistes en l'obtenció de premis.

EL TERRAT va ser l'encarregat del guió de la gala, Televisió de Catalunya en va ser la responsable de la realització audivisual i la producció amb col.laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català.
Plató de ficción en televisión EL TERRAT y la Escac organizan el nuevo Postgrado de Guión de Ficción Televisiva.

Ya puedes inscribirte en el curso dirigido a formar a los profesionales, creadores y guionistas de ficción para televisión. El curso comenzará el próximo septiembre de 2011 y tendrá lugar en la sede de los cursos de extensión de la Escac en Barcelona.

Visita la web de la Escac y solicita más información si lo necesitas.
En: Formación 
Tags: cursos escac postgrado guión talleres 
Lunes, 16 de mayo de 2011 • 14:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]