Justo Molinero
Avui comença la Feria de Abril i per això a Pallejà volem parlar de la gastronomia dels andalusos que viuen a Catalunya. Ho farem amb el Pep Nogué i el Justo Molinero, que faran una divertida comparativa entre plats genuïnament andalusos i catalans.

I a plató, posem al dia el català. Parlem amb tres dels impulsors de la iniciativa i el llibre "Canvi d’agulles": Rudolf Ortega, Enric Gomà i Albert Pla Nualart. L’objectiu, actualitzar la nostra llengua en els àmbits acadèmics per fer una norma més propera a la manera com els catalans parlem realment al carrer.

I farem tertúlia esportiva prèvia a la Champions. Aquest dimarts, el Barça es juga contra el PSG el pas a les semifinals de la Lliga de Campions. En farem la prèvia amb el Lluís Canut i connectarem en directe amb el Camp Nou per conèixer l’última hora.

T'esperem el dimarts 21 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert pla nualar cristina salvador enric gomà justo molinero 
Martes, 21 de abril de 2015 • 00:01h.

José Antonio BastosAquest dimarts, al plató de DIVENDRES tindrem el testimoni de José Antonio Bastos, president de Metges Sense Fronteres (MSF), per conèixer de primera mà la feina d’aquesta organització i la trajectòria professional del mateix Dr. Bastos, al llarg de les diferents missions humanitàries on s’ha vist involucrat:  països en conflicte bèl·lic com Pakistan, Iraq o Afganistan, territoris amb milions de persones refugiades que han perdut la seva llar o llocs amb epidèmies i crisis nutricionals.

Durant les connexions amb l’Espartac des de Ripollet, coneixerem la comunitat andalusa d’aquesta localitat. Tenint en compte que el 28 de febrer és el Dia d’Andalusia i que s’acaba de commemorar el cinquantenari d'"Els altres catalans", de Paco Candel, coneixerem a fons la tradició i la cultura andaluses, que els immigrants del sud han portat a Catalunya, i en concret a Ripollet, on hi ha un important moviment en aquest àmbit. En parlem amb Justo Molinero, Màrius Serra i veurem una mostra de dansa, cor i productes de la gastronomia andalusa.

L’actualitat del dia obrirà el programa. A la taula seuran els nostres tertulians: Antonio Franco, Salvador Cardús, Eva Piquer, Marina Llansana i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco eva piquer josé antonio bastos justo molinero marina llansana màrius serra salvador cardús tian riba 
Martes, 25 de febrero de 2014 • 00:32h.

EdurneAvui rebem en el plató de DIVENDRES a la cantant Edurne, que renova imatge i so, i ens presenta "Nueva piel", el seu quart àlbum de pop electrònic. Comprovarem el potencial ballable del disc a ritme del primer single titulat "Soy como soy".

Aquesta tarda torna la Tatiana Sisquella, en aquesta ocasió per a parlar-nos de solters i solteres. Ens acompanyaran tots uns experts en l'art de viure sense parella: la Imma Sust i el Josep Lobato, que acaba de publicar "Solter@s y demoni@s".

I ens acomiadem avui de Santa Coloma, però no abans sense estar una estona amb Muchachito Bombo Inferno, amb el que compartirem uns moments plens de música i bon humor. Una mica abans de marxar, donarem una última volta pels carrers de Santa Coloma de la mà d'un monstre de les ones radiofòniques: Justo Molinero.[ Edurne presenta su "Nueva piel" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: edurne imma sust josep lobato justo molinero muchachito tatiana sisquella 
Jueves, 25 de marzo de 2010 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]