'Lo Cartanyà'
Des del 10 de gener de 2016, el 33 de Televisió de Catalunya, el Vicenç Cartanyà ha tornat a la tele. Aquest home del temps intractable i molt especial torna a estar al capdavant de LO CARTANYÀ, la sitcom que TV3 va estrenar el 16 de setembre de 2005 produïda per EL TERRAT.

LO CARTANYÀ es una comèdia de situació que consta de 39 capítols d'uns 25 minuts de durada i que estava dirigida per Xavier Bertrán i Sergi Pompermayer. La sèrie està basada en el personatge Vicenç Cartanyà, un peculiar home del temps que va assolir un gran èxit al programa 7 DE NOTICIES (una altra producció d'EL TERRAT per a TV3). Gravada amb públic en directe, la sèrie arrenca quan Cartanyà torna al seu poble, després d'haver trencat tots els seus vincles a Barcelona per culpa del seu caràcter irascible.

Vicenç Cartanya
Els actors de la sèrie són: Xavier Bertrán, Mireia Aixalà, Cesc Casanovas, Eva Barceló, Carles Martínez, Marissa Josa, Jordi Figueras, Carles Canut i Miquel Àngel Ripeu.

LO CARTANYÀ també es pot recuperar a ccma.cat/tv3/lo-cartanya.
En: Lo Cartanyà El 33 
Tags: miquel àngel ripeu mireia aixalà sergi pompermaier xavier bertran 
Miércoles, 13 de enero de 2016 • 16:40h.

Amparo MorenoAvui ens acompanyen les actrius Amparo Moreno i Mireia Aixalà, que es troben aquests dies a la sala Villaroel amb "Tres dones i un llop", una comèdia "sobre l'amor i els seus excessos", amb referències al conte de la Caputxeta Vermella. Les dues actrius participaran a la secció de la Tatiana Sisquella, la nostra experta en qüestions de gènere, amb qui farem un repàs de l'evolució de les heroïnes en el món de la ficció.

I després d'ensenyar-vos qui es menja a qui en el conte de la Caputxeta, seguirem prenent-li el pols al Barça-Madrid d'aquest dissabte, i des de Vielha parlarem en aranès amb el nostre professor particular de "paraules en ruta", l'escriptor Màrius Serra.

Si cerques bones històries fes-li un cop d'ull a DIVENDRES. A les 16:30h., a Tv3.

[ Amparo Moreno y Mireia Alixalà en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: amparo moreno barça màrius serra mireia aixalà tatiana sisquella 
Jueves, 8 de abril de 2010 • 08:35h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]