'Lo Cartanyà'
Des del 10 de gener de 2016, el 33 de Televisió de Catalunya, el Vicenç Cartanyà ha tornat a la tele. Aquest home del temps intractable i molt especial torna a estar al capdavant de LO CARTANYÀ, la sitcom que TV3 va estrenar el 16 de setembre de 2005 produïda per EL TERRAT.

LO CARTANYÀ es una comèdia de situació que consta de 39 capítols d'uns 25 minuts de durada i que estava dirigida per Xavier Bertrán i Sergi Pompermayer. La sèrie està basada en el personatge Vicenç Cartanyà, un peculiar home del temps que va assolir un gran èxit al programa 7 DE NOTICIES (una altra producció d'EL TERRAT per a TV3). Gravada amb públic en directe, la sèrie arrenca quan Cartanyà torna al seu poble, després d'haver trencat tots els seus vincles a Barcelona per culpa del seu caràcter irascible.

Vicenç Cartanya
Els actors de la sèrie són: Xavier Bertrán, Mireia Aixalà, Cesc Casanovas, Eva Barceló, Carles Martínez, Marissa Josa, Jordi Figueras, Carles Canut i Miquel Àngel Ripeu.

LO CARTANYÀ també es pot recuperar a ccma.cat/tv3/lo-cartanya.
En: Lo Cartanyà El 33 
Tags: miquel àngel ripeu mireia aixalà sergi pompermaier xavier bertran 
Miércoles, 13 de enero de 2016 • 16:40h.

Xavier Bertran
Iniciem setmana amb Espartac Peran des de Balaguer per celebrar amb els seus vilatans i amb tots els nostres telespectadors la Festa Major del Sant Crist, motiu pel qual som a la vila. Amb Màrius Serra coneixerem com parla la seva gent, i ens acompanyarà per descobrir-ho Xavier Bertran, "lo Cartanyà". I per berenar menjarem coca amb samfaina. Veurem com es fa i en parlarem amb el nostre cuiner de capçalera, Pep Nogué.

Comencem el mes de novembre amb una taula d’actualitat en què repassarem les últimes notícies i esdeveniments de caire polític, social i cultural que han estat d’interès en els últims dies. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Sebastià Serrano, Jofre Llombart, Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Xavier Torrens i Tian Riba.

Dissabte, Tv3 va emetre el cinquè programa del concurs "Oh happy day", i, per tant, vam tenir la cinquena coral que el va haver d’abandonar. Analitzarem tot el que va passar i sabrem què en pensen i si hi estan d’acord els nostres col·laboradors habituals: Elena Gadel, Pedro Pardo, Pep Blay, Ana Boadas i Pere Mas.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero manel manchón màrius serra pep nogué tian riba xavier bertran xavier torrens 
Domingo, 1 de noviembre de 2015 • 17:30h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]