"La mirada Terribas": la Mònica analitzarà els fets que li han cridat més l'atenció durant l'última setmana. Parlarem, entre altres temes, de les seqüeles que ha deixat la qüestió de confiança al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i de la gran jornada castellera que es va viure diumenge a la Tarraco Arena Plaça de la capital del Tarragonès.

Analitzarem la última hora de la crisi oberta en el si del PSOE i parlarem de la prèvia del debat de política general que se celebrarà al Parlament de Catalunya dimecres i dijous, en una sobretaula d'actualitat en què hi seuran Xavier Fina, Jordi Grau, Alejadro López Fonta, Àstrid Alemany, Jofre Llombart i Tian Riba.

Aquesta setmana a "En clau de Pardo" parlarem d'òpera. Concretament, de la temporada del Liceu, que comença amb "Macbeth" de Verdi. Per fer-ho encara més gran, tindrem al plató amb Pedro Pardo un dels principals intèrprets de l'obra, Lucas Salsi, prestigiós baríton italià que destaca particularment en el repertori de Verdi.

Amb Espartac Peran viurem el Castelló d'Empúries més medieval. Parlarem del Festival Terra de Trobadors, un dels primers festivals culturals d'ambientació històrica de Catalunya i, alhora, l'esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l'any.

Coneixerem la importància i la bellesa del Parc dels Aiguamolls de l'Empordà a través d'imatges. És el segon parc més important de Catalunya i la seva riquesa natural i paisatgística és extraordinària.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: alejadro lópez fonta àstrid alemany jofre llombart jordi grau lucas salsi pedro pardo tian riba xavier fina 
Martes, 4 de octubre de 2016 • 00:01h.

Felicitats, campions!El Barça ja te la lliga a la butxaca. Avui a DIVENDRES us volem explicar tot el que va passar tot just després de l'últim minut del partit: des del vestidor del Camp Nou a la sala Luz de Gas. Farem balanç del triomf de l'equip de Pep Guardiola amb els experts Quique Guasch, Jordi Grau, Victor Patsy i Fede Sardà. Amb l'Ana Boadas visitem els dobles dels jugadors blau-granes del "Crackòvia", i en Miki Esparbé ha preparat un reportatge exclusiu des del Camp Nou sobre la victòria.

Avui també rebrem a l'Ariel Rot, ex-component de bandes mítiques com Los Rodriguez o Tequila, i que segueix ara la seva marxa en solitari editant nou disc: "Solo Rot". I com cada dilluns, en Marc Giró parlarà de moda, concretament de com dur peces fashion en funció de les diferents tipologies del cos femení.

I des de Palamós, una nova edició de "Paraules en ruta" amb Màrius Serra, i us presentarem a persones que van conèixer a l'escriptor Truman Capote.

DIVENDRES: Barça, literatura, música... entreteniment. 16:30h. Tv3.

[ ¡Felicidades, campeones! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas ariel rot fede sardà jordi grau marc giró màrius serra miki esparbé quique guasch victor patsy 
Lunes, 17 de mayo de 2010 • 00:16h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]