Rafel Vallbona... i la dels 40, fins i tot la dels 50! Totes! Seran protagonistes en el nostre programa d'avui. Hem convidat a experts en aquestes etapes crucials en l'ésser humà, per a escoltar les seves experiències i, sobretot, els seus consells. Ens visita Llúcia Ramis, una experta en la generació "Ikea", la dels 30, i Sílvia Soler, que ha escrit la novel.la "39+1", i sap molt bé per què no a tothom li ve de gust celebrar l'arribada dels 40. També tindrem amb nosaltres a Rafel Vallbona, que aporta una nova perspectiva al fet inevitable de fer-se gran, i acaba de publicar "L'encant de fer 50 anys". Amb tots ells, i amb Tatiana Sisquella, debatrem aquesta tarda les crisis d'edat.

Amb el metereòleg Tomás Molina tindrem un avanç del temps que ens espera aquest estiu, i també veurem alguns de les destins amb més encant dins de Catalunya, a través de les fotos que els nostres espectadors ens han deixat en el Facebook del programa.

I des de Santa Coloma de Farners, elevarem el pa amb tomàquet a la categoria d'art, i us presentarem a la famíla Tries, que són experts en elaborar unes galetes artesanes tan bones que riu-te tu de les Chiquilín.

Els anys no pesen si els vius en DIVENDRES. Cada tarda en Tv3.

[ La crisis de los 30... ]

En: Divendres Tv3 
Tags: llúcia ramis rafel vallbona sílvia soler tatiana sisquella tomàs molina 
Martes, 15 de junio de 2010 • 08:04h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]