L'economia sembla un món molt complicat, i encara més el sistema financer. Sentim a parlar de mercats, de bancs, de la borsa que puja i baixa... I els economistes s'han convertit en gurus a qui consultem el futur. Tenen, realment, una bola màgica?

El diumenge 15 de novembre de 2015, l'ECONOMIA EN COLORS de Xavier Sala i Martín i Tian Riba parla d'economia i economistes.

ECONOMIA EN COLORS és un producció d'EL TERRAT i TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: economia en colors s1 tian riba tomàs molina video: economia en colors xavier sala i martín 
Martes, 17 de noviembre de 2015 • 11:04h.

'Economia en colors'
L'economia sembla un món molt complicat, i encara més el sistema financer. Sentim a parlar de mercats, de bancs, de la borsa que puja i baixa... I els economistes s'han convertit en gurus a qui consultem el futur. Tenen, realment, una bola màgica?

Aquest diumenge, 15 de novembre, a partir de les 22:35h., Xavier Sala i Martín ens torna a posar l'economia a la nostra alçada, la dels que no en tenim ni idea, a ECONOMIA EN COLORS amb "Rosa. El mico ensinistrat". Al seu costat, el Tian Riba (com sempre) i, en aquesta ocasióm, el Tomàs Molina.

ECONOMIA EN COLORS és un producció d'EL TERRAT i TV3.

ECONOMIA EN COLORS a: tv3.cat/economia-en-colors | En directe

En: Xavier Sala i Martín Economia en Colors Tv3 
Tags: economia en colors s1 tian riba tomàs molina xavier sala i martín 
Martes, 10 de noviembre de 2015 • 11:06h.

'Divendres'
Aquest dimarts, el "cas Pujol" segueix protagonitzant la nostra tertúlia d’actualitat, que comptarà amb la col·laboració d’una de les persones que més han investigat al voltant de la vida de Jordi Pujol, l’escriptor i periodista Manuel Cuyàs, autor dels tres volums de les memòries de l’expresident. La tertúlia serà moderada per Xavi Coral, i també comptarà amb la participació de Salvador Cardús, Sílvia Soler, Tian Riba i el periodista d’economia Josep Maria Cortés.

També seguim les passes d’Espartac Peran durant les connexions en directe des dels Prats del Rei, amb un especial cuina del 1714. Actualitzem com es cuinava abans a Catalunya a través de propostes gastronòmiques vinculades a les receptes catalanes d’aquella època. Mostrarem als nostres espectadors com menjaven els catalans del 1714 i proposem un àpat sencer basat en aquell moment històric amb Pep Nogué i Carme Ruscalleda.
A més a més, descobrim als Prats de Rei el cigronet de l’Alta Anoia, una especialitat local amb qualitats gastronòmiques excepcionals. En coneixem les característiques i les diferents formes d’utilitzar els cigrons a la cuina.

I tornant a plató, volem fer una primera mirada al temps que farà els pròxims mesos, sobretot tenint en compte que enguany està previst que tingui lloc a l’oceà Pacífic el fenomen conegut com el "Niño", que pot afectar de manera radical la meteorologia a tot el planeta. Ens ho explicarà el Tomàs Molina.

I amb el periodista esportiu Lluís Canut i la Marta Carreras, nova col·laboradora de DIVENDRES coneguda per la seva tasca en les transmissions de futbol a Catalunya Ràdio, parlarem de la finalització del mercat de fitxatges futbolístics.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda josep maria cortés pep nogué salvador cardús sílvia soler tian riba tomàs molina 
Martes, 2 de septiembre de 2014 • 00:01h.

Tomàs MolinaL'estiu ha arribat també al plató de DIVENDRES, i aquesta tarda us proposem un programa refrescant per apaivagar les calors pròpies d'aquesta estació. Per començar, hem organitzat, al costat de l'escriptor Màrius Serra, un nou, ràpid i furiós concurs sobre el domini del llenguatge, l'aclamat "Derbi de variants", aquesta vegada centrat exclusivament en aquelles expressions que fem servir per anar a la platja. Avui també amb un subgènere d'acudits dins del concurs, en el qual lluitaran pel títol Ramón Molins (Lleida), Montse Palau (Tarragona), Màbel Martí (Lleida), Quim Masferrer (Girona), Keta Carmany (Mallorca)... i un convidat especial de la Franja!

Seguirem molt a prop l'onada de calor que ha arribat aquesta setmana amb Tomàs Molina, l'home del temps de Tv3, amb un avanç de les previsions meteorològiques per aquest estiu.

I des d'Aiguafreda, els responsables de "Jennifer", la cançó de l'estiu passat, el grup Els Catarres. I amb Josep Guijarro, el nostre investigador de temes paranormals, coneixerem algunes de les supersticions rurals més curioses.

T'esperem en directe, després de "La Riera", a Tv3.

[ La ola de calor y un nuevo "Derbi de variantes", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: els catarres josep guijarro màbel martí màrius serra montse palau queta karmany quim masferrer ramón molins tomàs molina 
Miércoles, 27 de junio de 2012 • 00:00h.

Mario CasasCreuem l'equador de la setmana amb el cara a cara protagonitzat per Ernest Folch i Xavier Sardà, que en aquesta ocasió no vindran sols, ja que tots dos porten aguerrits col.laboradors que els serviran de complement a les seves llances de raciocini. I qui seran els acompanyants? Doncs es tracta d'una sorpresa. Tan sols podem afirmar que el combat estarà servit, una vegada que els dos periodistes es treguin de la butxaca els seus corresponents Pokémon de la dialèctica.

Això serà cap a l'inici del programa, cap a les 16:35h. a Tv3, però aquí no es troba tota la substància d'aquest DIVENDRES. També rebrem un dels adolescents més cotitzats del país, un jove que, tot i la seva aparença de ni-ni, té una de les millors nòmines del cinema espanyol: Mario Casas. Coneixerem una mica millor el seu nou projecte cinematogràfic, "Carne de neón", i al costat de l'home del temps de Tv3, Tomás Molina, celebrarem 2el dia de la marmota" però en versió catalana. Es tracta del dia de la Candelera, que, casualitats de la vida, és avui precisament, i amb els coneixements adequats permet que puguem conèixer la durada de l'hivern. Us hi esperem.

[ Mario Casas en el día de la Candelera ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch mario casas tomàs molina xavier sardà 
Miércoles, 2 de febrero de 2011 • 00:02h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]