DyangoEns acomiadem avui de Caldes de Montbui, però, abans de marxar, hem quedat amb dos cantants que coneixen molt bé el municipi que ens ha acollit aquesta setmana. En primer lloc ens veurem amb Miqui Puig, que ens portarà de canyes per llocs d'interès turístic. Espartac Peran i l'exlíder de Los Sencillos contrastarán gustos musicals, una cosa que també tindrà l'oportunitat de fer amb el cantant Dyango, natural de Caldes de Montbui, que ens interpretarà en directe algun dels seus grans èxits. Quins referents musicals unirà el nostre presentador d'exteriors amb aquest parell d'artistes?

Al plató seguirà la festa: primer amb la classe d’economia en temps de crisi impartida pel catedràtic Xavier Sala i Martín, i més tard amb la celebració del 50 aniversari de la proclamació de John F. Kenney com a president dels EUA. Connectarem via videoconferència amb Washington D.C. per parlar d'aquest tema amb el periodista Antoni Bassas.

Avui viatgem del Vallès Oriental a la capital d'Amèrica, passant per l'estudi 2 de Sant Joan Despí.

Benvinguts a DIVENDRES. 16:37h. Tv3.

[ Motor para dummies ]

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dyango miqui puig xavier sala martín 
Jueves, 20 de enero de 2011 • 00:05h.

Miqui PuigAvui el plató s'omplirà de girs de guió, McGuffins i arcs de transformació dels personatges quan parlem del que hagi donat de si la setmana a "La Riera", acompanyats dels nostres tertulians habituals: en Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, en David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas.

També ens visitarà a plató en Josep Guijarro, amic de la nau del misteri i expert en fenòmens paranormals. Amb ell parlarem d'avistaments extraterrestres a Catalunya. L'Ana Boadas ha preparat un reportatge especial on ha intentat posar-se en contacte amb un objecte volador no identificat.

I comptarem amb l'actuació d'en Miqui Puig, que ens presenta el seu particular "Homenatge a Barcelona", amb l'EP que acaba de treure amb aquest mateix títol i vol servir de tribut a tots els artistes que han anat circulant en les dècades passades pels escenaris de la Ciutat Condal.

Us deixem amb aquest vídeo que han fet dos dels seus fans:DIVENDRES. 16:30h. a Tv3.

[ "Homenaje a Barcelona" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer josep guijarro miqui puig pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 4 de junio de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]