Quico Pi de la SerraCom cada divendres, en el programa d'avui repassarem l'actualitat de "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: el David Balaguer, que farà "rànquing de secrets rierencs", l'Ana Boadas i el Pere Mas, que analitzaran les incorporacions dels nous personatges de la sèrie, l'àvia Remei, que per primera vegada encertarà un pronòstic, (el del casament entre la Mireia i l'Oriol), i el Pep Antón, que focalitzarà els seus esforços en criticar a la Mercè.

Avui també parlarem del moviment de la Nova Cançó amb en Quico Pi de la Serra. Volem fer un rànquing amb la vostra ajuda de les tres cançons més importants d'aquella època. I no marxarem de cap de setmana sense escoltar abans les propostes d'oci de l'Anna Llacher, que avui ha dissenyat una ruta per viatjar per tot el món... sense sortir de Barcelona!

Amb la música de "Maleta de pedres", el nou disc de Litus, ens acomiadarem fins la propera setmana, la darrera abans de les vacances. Us deixem aquest vídeo on podeu comprovar la força de Litus en directe, amb una col·laboració excepcional a la guitarra: la del nostre estimat Joan Eloi.DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Vuelve la canción protesta ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher david balaguer litus pep a. muñoz pere mas quico pi de la serra 
Viernes, 9 de julio de 2010 • 00:09h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]