David MiretDavid Miret ha estat distingit amb el premi Català de l'Any 2010, després que la Unesco declarés els castells Patrimoni Immaterial de la Humanitat i d'haver dirigit, com a cap de colla, la millor temporada de la història dels Castellers de Vilafranca. Al programa d'aquesta tarda, tenim la sort que ens visiti el propi David Miret per parlar de com es presenta la temporada castellera d'aquest any, juntament amb altres experts en el món casteller. Ens acompanyarà per parlar del tema Elisabet Carnicé, presentadora de "Quarts de nou", i el periodista Carles Esteve.

Sempre atents a tot el que passa al món, tornem un altre dimecres a reunir les veus de Xavier Sardà, Ernest Folch, Tatiana Sisquella i Gonzalo Bernardos, sobre els temes més destacats de l'actualitat política i social.

El nostre temps d'avui a la Bisbal d'Empordà el dedicarem a tractar dos grans temes: d'una banda, i aprofitant la tradició d'antiquaris que hi ha en aquesta localitat, recrearem una habitació del segle XIX, amb rellotges i gramòfons inclosos.

I com que la Bisbal ha estat bressol de grans músics que actualment triomfen en l'escena de la música independent, avui ens acompanyaran ni més ni menys que Mazoni, Miquel Abras i Sanjosex.

T'esperem al DIVENDRES (el programa, no el dia) cada tarda a les 16:40h., per Tv3.

[ Un "Divendres" con el catalán del año ]
1 músic, 1 instrument, 1 so. Aquesta fórmula, senzilla i de tota la vida, és la que dóna com a resultat la música de Sanjosex, el projecte sonor de Carles Sanjosé Bosch, que presenta nou treball discogràfic avui a l'escenari del DIVENDRES. Aquí podeu fer un tast del seu savoir faire musical:La setmana ja s'acaba, i arriba un dels moments més esperats a DIVENDRES: la tertúlia de "La Riera", que avui comptarà amb els col.laboradors habituals (Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Ana Boadas), amb l'afegit de que també estarà a la taula Manuel Dueso, l'actor que interpreta a mossèn Esteve dins de la sèrie.

I torna el nostre expert en moda, Marc Giró, que ens ajudarà a renovar l'armari, ara que s'acosta el fred, per mostrar-nos els accessoris imprescindibles d'aquesta temporada.

Música, moda, actualitat, la forma de un gran DIVENDRES. 16:35h. Tv3.

[ Un "Divendres" con la música de Sanjosex ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sanjosé bosch david balaguer la riera manuel dueso marc giró pep a. muñoz pere mas sanjosex 
Viernes, 8 de octubre de 2010 • 01:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]