Judit MascóLa sang no es pot fabricar, i un dia tu també en pots necessitar. O jo. O la teva tieta. O algun dels teus amics de Facebook, o dels teus seguidors a Twitter. DIVENDRES us vol presentar una iniciativa solidària sense precedents: la Marató de Donants de Sang 2.0, una campanya amb l'objectiu que compartim una mica del nostre fluid vital, imprescindible per salvar la vida d'altres persones.

Aquest dimarts ens visiten la model (i donant de sang) Judit Mascó i Lluís Puig, director de l'àrea de la sang del Banc de Sang i Teixits, per parlar-nos d'aquesta iniciativa de donació de sang que aquesta setmana es farà a diversos hospitals. Si no et queda clar, també t'ho explica Berto Romero:


També continuarem descobrint, al costat d'Espartac Peran, més personatges i racons de Tiana, pol de creació artística de tot tipus, fomentada per dues cases emblemàtiques: Can Boter i Casa Alta. En parlarem amb Pau Riba i The Mortimers, que ens acabaran fent un espectacle en directe.

I parlarem de nutrició amb la doctora Folch, que, ara que és època de calçots, ens explicarà les propietats nutricionals d'aquest i altres aliments que pertanyen a la família de les cebes.

L'actualitat també és protagonista a la tertúlia d'aquest dimarts, en una taula moderada per Xavi Coral, amb els nostres col.laboradors Gonzalo Bernardos, Marina Llansana, Leonor Mayor, Manel Manchón, Pere Mas i Tian Riba.

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ Judit Mascó y la primera Maratón de Donantes de Sangre 2.0, en "Divendres". 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos judit mascó leonor mayor lluís puig manel manchón marina llansana pau riba pere mas the mortimers tian riba 
Martes, 15 de enero de 2013 • 00:00h.

Vestir niños escurridizos para una barbacoa puede llegar a ser un reto muy duro. Y para alguien como Josie, que confiesa que no se le dan muy bien, todavía más. Pero el resultado de la jornada es muy lucido: looks hippies de lujo, estilos Tom Sawyer y Ralph Lauren... Aunque eso sí, algunos incomprendidos por los pequeños y acompañados de algún llanto.

El armario de Josie
Josie visita la tienda Corachán y Delgado de Madrid donde encuentra un regalo perfecto e indaga en el vestuario de Judit Mascó, a quien le regala algo muy especial. Como de costumbre Josie nos da su opinión sobre la moda callejera y esta vez aprendemos a no fallar nunca cuando se trata de moda: la infalibilidad del look.

EL ARMARIO DE JOSIE, sábado a las 21:00h. en Nova. Y si te perdiste alguno de los dos anteriores, puedes verlos en antena3.com/nova.

En: El armario de Josie Nova 
Tags: josie judit mascó moda niños 
Viernes, 17 de septiembre de 2010 • 12:34h.

Aquest divendres no serà un de qualsevol, perquè hem preparat un programa amb doble dosi d'optimisme i una tornada que s'enganxa com una cançó pop, amanit amb la presència de la Judit Mascó: model, presentadora i mare, que vindrà a parlar-nos dels seus projectes de futur, i de passada ens posarà al dia de la seva vida actual. Per descomptat, també ens pondran al dia els nostres col.laboradors de les seccions d'actualitat i tele: Anna Simon, Tian Riba, Ana Boadas i Carles Sánchez, uns xavals tan riallers com l'astronauta que sortia en les bosses dels peta-zetas.
Chapas
I en la secció de "rutes de cap de setmana" de l'Anna Llacher, pugem damunt d'un núvol de color rosa per fer una ruta pop, i aterrar a temps per a veure l'actuació de la banda La increïble història de Carles Carolina, que avui toquen en directe en el nostre plató.DIVENDRES, el programa que puja el volum del cap de setmana, aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.

[ En castellano ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher anna simon carles sánchez judit mascó tian riba 
Viernes, 23 de octubre de 2009 • 00:26h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]