Televisión
Hacemos televisión, fabricamos entretenimiento.
El fred ha arribat, però en el plató de DIVENDRES mantenim una temperatura d'allò més agradable, en part gràcies als nostres convidats. Avui ens visita l'Aitana Sánchez-Gijón, musa cinematogràfica dintre i fora de les nostres fronteres, per a parlar-nos de "La escarcha" ("The frost"), l'última peli que acaba de rodar sota la direcció del director novell Ferran Audí. Amb l'Aitana parlarem de cinema, però també d'altres projectes personals.I entre pujades i baixades de temperatura, les nostres seccions d'actualitat i tele aportaran els graus kelvin necessaris per a fer-te creure que una tarda de dimarts pot transformar-se en una tarda de divendres... i encara ens donarà temps de parlar amb una dona que guanya partides de póker a Las Vegas i de sentir el que en Josep Cuní hagi de dir-nos en el seu rol d'articulista dels dimarts.

Tret que siguis de gel, aquesta tarda no podràs resistir-te a un nou DIVENDRES, a les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: aitana sánchez-gijón leo margets 
Martes, 20 de octubre de 2009 • 00:23h.

Roberto ÁlamoEmpezamos la semana con la resolución de un misterio: ¿se habrá recuperado Andreu de su afonía? ¿Se habrá recuperado Andreu y ahora es Berto el que está afónico? ¿Andreu y Berto están perfectamente de la voz pero presentará el programa Ana Morgade? ¿O el guionista Álvaro Carmona? ¿O el jefe de seguridad del plató? Cualquier cosa puede pasar. Lo que es seguro es que todos ellos estarán esta noche, un poco antes de media noche, en el programa, que será cuando daremos respuesta a estas preguntas.

Además, hablaremos con Leo Margets, la campeona del mundo de póker. Cuando le preguntamos al productor si la podíamos invitar nos respondió: ¿Póker no? Qué tío, el productor, siempre tiene la palabra idónea para cada situación.

También hablaremos con Roberto Álamo, que después de despertar del sueño de "Los Serrano" se ha puesto a hacer teatro, con la obra "Urtain", la historia del boxeador que salió de la pobreza a base de hostias. ¡Qué bonita metáfora! "Urtaín" estará en el teatro Romea hasta el 22 de Noviembre.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: animalario leo margets roberto álamo urtain 
Lunes, 19 de octubre de 2009 • 10:13h.

Toni Albà i Fermí Fernandes

Comencem la setmana amb un rotllo bastant mesiànic, el que ens portarà a plató en Toni Albà i el Fermí Fernandes, que es passen pel DIVENDRES d'aquest dilluns per parlar-nos de la seva nova obra "El Messies", una versió personal del naixement de Jesús... Jesús el de la Bíblia, s'entén. Que ningú es pensi que és Jesús Vázquez o Jesús Mariñas... encara que una visió personal del naixement de Jesús Mariñas també tindria el seu punt. En fi, déus a part, també ens acompanya la periodista Teresa Viejo, que acaba de publicar la seva darrera novel.la "La memoria del agua".

I l'Espartac amb el nostre equip d'exteriors salten del mar a la muntanya, i de Sant Feliu de Guixols es mouen cap a Cervera, on coneixerem la flor i nata d'aquesta preciosa localitat lleidatana.

El millor del divendres però en dilluns, qui et dóna més? A les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: fermí fernandes teresa viejo toni albà 
Lunes, 19 de octubre de 2009 • 00:09h.

Jordi Évole se adelanta a la inminente subida del IVA anunciada por el Gobierno con un interesante paquete de medidas formado, concretamente, por dos medidas.

La primera es hacer campaña para que los futbolistas extranjeros que juegan en la liga española paguen los mismos impuestos que los nacionales.

Pero si con esta medida no se logra evitar la subida de impuestos, el Follonero anima a todos los españoles para que se vayan a vivir a Melilla, ciudad conocida por ser la sede de la Legión y por estar exenta de IVA. Visitará un mercado en compañía de Farah Ahmed, la primera miss musulmana. Asiste también al tráfico de fardos en la frontera, conoce a un ex legionario de la ultra derecha que ahora es un líder de la comunidad musulmana y se echa un partidito de golf junto a la valla que linda con Marruecos.Lo veremos este domingo, 18 de octubre, en SALVADOS. A partir de las 22:45 h., en laSexta.

En: Salvados laSexta 
Tags: legionarios marruecos melilla 
Viernes, 16 de octubre de 2009 • 17:58h.

Mònica RandallAl DIVENDRES s'ha parlat molt aquests dies de com és la dona catalana, i què millor que acabar la setmana entrevistant a la Mónica Randall, una de les nostres actrius més veteranes, que en aquests moments protagonitza "Una comèdia espanyola", obra de teatre dirigida per la Sílvia Munt, un altre tros de dona.

I també tenim la presència de l'Anna Llacher, que ha fet un profund treball d'investigació per elaborar una ruta de cap de setmana low cost. Gairebé és com si tingués en el seu poder la fórmula de la Cocacola, perquè anar-se'n de juerga i no gastar-se ni un duro avui dia és bastant complicat.

I per descomptat, desfilaran a la sobretaula més super-dones com l'Ana Boadas i l'Anna Simon, en les seves respectives i efervescents seccions d'actualitat i tele. Homes, dones, nois i noies i gent de DIVENDRES en general: us hi esperem.

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher anna simon mónica randall 
Viernes, 16 de octubre de 2009 • 01:04h.

«« Primera | « Anterior | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 608 / 613 ]