Televisión
Hacemos televisión, fabricamos entretenimiento.
Toni SolerAvui passa a veure'ns el nostre bon amic Toni Soler. Serà una trobada cordial, de la que ben segur sortirem contagiats pel virus de l'humor que el Toni porta en la sang. També comprovarem en directe si es compleix la intuïció olímpica de Madrid, i l'Anna Llacher tornarà a plató com cada divendres, per a proposar-nos una ruta d'oci alternativa que en principi és per a dur a terme el cap de setmana, però que també pot realitzar-se qualsevol dia, i a qualsevol hora.

Us recordem que cada dia pot ser divendres, sobretot si et toca la Bonoloto. De moment, ens conformem amb el programa d'avui, en el qual tindrem l'actuació dels Love of Lesbian, creadors de la sintonia del programa que cada tarda t'obre les portes del cap de setmana.

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher love of lesbian toni soler 
Viernes, 2 de octubre de 2009 • 09:06h.

Xavier SalaAl programa d'avui hem convidat a un dels homes que més controlen sobre els dos temes del moment: l'economia mundial i el Barça. En Xavier Sala i Martín s'asseurà en el nostre sofà per a llançar llums al suposat cas d'espionatge en el club blaugrana, del que tant s'ha parlat darrerament. D'economia també en parlarem, però menys.
I com ara els dijous són els nous divendres, ens visitarà el nostre expert en tendències, el Marc Giró, que també ens llançarà llums, però al nostre armari, per a il.luminar les peces de roba que més ens afavoreixen.

I per descomptat escoltarem tot el que l'Espartac Peran hagi de dir-nos des del casc antic de Vic, i no faltaran les nostres seccions de tele i d'actualitat, amb les noies del moment: l'Ana Boadas i l'Anna Simon.

El millor pla després de "El cor de la ciutat", sobre les 16.30h, a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas barça marc giró xavier sala 
Jueves, 1 de octubre de 2009 • 00:03h.

En Jaume Balagueró visita avui el DIVENDRES per parlar-nos de "Rec 2", després del seu pas pel Festival de Venècia, i una mica abans de la pre-estrena al nostre país durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya.Com sempre, tindrem les nostres seccions habituals d'actualitat i televisió, avui amb la presència d'en Berto Romero i la seva "crítica de la crítica", que por el que es diu por no dóna, però si que pot arribar a esglaiar la sang als qui practiquen aquest noble ofici anomenat crítica televisiva.

I també ens visitarà un expert en bones olors, el perfumista Agustí Vidal (ens podrà dir a què fan olor els "divendres"?), i tindrem un nou reportatge del Miki Esparbé, el nostre reporter del carrer. Tot això i molt més al voltant de les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí vidal berto romero jaume balagueró miki esparbé rec sitges 
Miércoles, 30 de septiembre de 2009 • 00:08h.

Tras 5 temporadas en televisión, BUENAFUENTE, quiere celebrarlo con la edición de un libro dedicado a uno de los elementos más importantes del programa: el invitado. "Buenafuente en el aire" es una colección de retratos de muchos de aquellos que noche tras noche se han sentado en el sofá para ser entrevistados, mostrándose espontáneos, alegres, divertidos, gamberros... en definitiva, sinceros.

Toda la importancia del libro recae en la imagen, la fotografía captada por César Núñez en un mismo lugar, en el plató del programa, con un plano muy parecido y siempre con la misma pared roja de fondo. Entre los invitados que aparecen en el libro se encuentran Maribel Verdú, Aitana Sánchez-Gijón, Pedro Almodóvar, Antonio Gala, Miguel Bosé, Hugo Silva, Benicio Del Toro, Emilio Aragón, Raphael, Jordi Pujol, Alberto Ruíz Gallardón, Jordi Hereu, Tequila, Enrique Bunbury, Joan Manuel Serrat, Martina Klein, Miguel Ríos... hasta 110 fotografías.Andreu Buenafuente ha comentado esta mañana en rueda de prensa de presentación en Barcelona que "casi todos los invitados fotografiados muestran una faceta diferente ante la cámara de fotos que en la entrevista posterior no se pudo ver" lo que al final "suma a la totalidad del programa".

«« Primera | « Anterior | 609 | 610 | 611 | 612 | 613
[ Páginas: 613 / 613 ]