Corbacho 5G
de Jose Corbacho

#CORBACHO5G es un espectáculo teatral en el que Jose Corbacho utiliza como excusa las nuevas tecnologías para hablar, o mejor dicho para reírse, de todo un poco.

Reírse de los hombres, de las mujeres (y viceversa), de la pareja, los hijos, Internet, las redes sociales, la política, el fútbol, la religión, la televisión, el cine, el teatro, las videoconsolas, los perros, los gatos, la monarquía, los Reyes, Papa Noel, las princesas, los yernos… Como se suele decir, "que no quede títere con cabeza".

Añadan el tema que quieran, porque en #CORBACHO5G todo es posible, y sobre todo en este espectáculo los espectadores juegan un papel muy importante... Podrán hacer cosas que normalmente no se hacen en un teatro... ¿No suena mal, eh?


"Corbacho 5G" en:

En: Corbacho 5G 
Tags: @josecorbacho corbacho 5g jose corbacho 
Miércoles, 7 de enero de 2015 • 12:32h.

#Corbacho5G
CORBACHO5G de Jose Corbacho
Especial Navidad
Teatro Rialto de Madrid
del 6 de diciembre al 10 de enero de 2015
Venta de entradas

Llega la Navidad y con ella llega a Madrid "#CORBACHO5G Especial Navidad", el monólogo más tecnológico y divertido de la cartelera teatral.
"#CORBACHO5G Especial Navidad" usa como excusa las nuevas tecnologías para hablar, o mejor dicho, para reírse de todo un poco. Porque la Navidad también da para la risa... ¡Y lo sabes!

Que si los turrones, las cenas de empresa, el Pequeño Nicolás, los polvorones, el cava, la sidra, los anuncios de la lotería, los selfies de las comidas familiares, la Nochebuena y la Nochevieja, la pobre Isabel entre rejas, los villancicos, el belén, la cabalgata de Reyes, las figuras de cera de las hijas de los Reyes, el Gordo, el Niño, los whasaps de Fin de Año, los cuartos, las campanadas, Ramón García con su capa... Jingle bells! Jingle bells!

Un espectáculo "interactivo" especial para estas fechas, en el que el público (y sus teléfonos móviles) también juega su parte importante. "#CORBACHO5G Especial Navidad" (producido por EL TERRAT) estará en el Teatro Rialto de Madrid con 12 únicas funciones entre el 6 de diciembre de 2014 y el 10 de enero de 2015.

"Corbacho 5G" en:

En: Jose Corbacho Corbacho 5G 
Tags: @josecorbacho corbacho 5g madrid navidad teatro rialto 
Lunes, 1 de diciembre de 2014 • 12:20h.

Jose Corbacho
Teatro de las Esquinas de Zaragoza, del 3 al 12 de octubre — Entradas

Jose Corbacho lleva hasta Zaragoza su espectáculo #CORBACHO5G coincidiendo con la celebración de las Fiestas del Pilar 2014. En el espectáculo, el showman utiliza como excusa las nuevas tecnologías: Internet, los teléfonos móviles y sus cámaras de fotos incorporadas, las redes sociales, los SMS y los whassaps... para reírse de esa facilidad que tiene el ser humano (él, el primero) de complicarse la vida con tanta maquinita.

El actor y director también reflexiona sobre la actualidad, y sobre si nos dejará secuelas el haber pasado tan rápidamente del futbolín a la WII, del fijo al smartphone, del fax al mail, del Larousse a la Wikipedia, de la agenda al iPad o del Lute y el Vaquilla a Urdangarín y Jordi Pujol.

Y todo ello en un monólogo audiovisual interactivo en el que el público, por primera vez en un teatro no tiene que apagar el móvil, sino que puede usarlo (si le apetece) y ser parte activa del espectáculo, pero tranquilos que como él dice: "el Wifi lo pago yo, que soy catalán, pero generoso".

Aunque Corbacho asegura: "Si no te ríes te devuelvo el dinero. Después de descontar el IVA, claro..."

En medio de la gira nacional a la que todavía le quedan muchas ciudades por recorrer, #CORBACHO5G cumplirá en Zaragoza su función número 100. Jose Corbacho regresa de esta manera a los escenarios de la capital maña después de haberlos pisado en otras ocasiones con la compañía de teatro La Cubana.

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho (TW) | @Corbachito (IG) | @ElTerratTeatro (TW) | El Terrat (FB)

En: Corbacho 5G 
Tags: corbacho 5g jose corbacho zaragoza 
Martes, 30 de septiembre de 2014 • 13:04h.

'Corbacho 5G'L'humor i la gràcia tornen amb el 2n Cicle Humor & Co. que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses.

El Teatre Auditori de Bellavista serà seu del 2n Cicle Humor & Co. El cicle començarà el vespre del 27 de setembre amb l'espectacle CORBACHO 5G de Jose Corbacho.

Hi haurà dos espectacles més. El següent, previst pel 25 d'octubre, serà "Audiència I-Real", del televisiu Toni Albà. El 29 de novembre, el cicle es tancarà amb l'espectacle "20 anys de jotes i cançons" de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Les entrades del 2n Cicle Humor & Co. ja es poden comprar de manera anticipada a través d'internet amb Codetickets o fins al dia de la funció a la taquilla del Teatre Auditori de Bellavista, oberta de dilluns a dissabte de 16 a 21h. i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14h. El preu de l'entrada és de 18€ i 15€ si és anticipada o per majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys. Les entrades són numerades. Per a més informació podeu trucar al 938 466 506.
En: Corbacho 5G 
Tags: cicle humor & co. corbacho 5g jose corbacho 
Miércoles, 17 de septiembre de 2014 • 13:20h.

#Corbacho5G
No exagerem si diem que el so ambient de l'espectacle #CORBACHO5G, des del principi fins al final, van ser les riallades. Quan els presents no esclataven a riure amb els acudits i les crítiques mordaces del còmic, eren els aplaudiments espontanis els que omplien la sala, gairebé plena.

L'espectacle consistia en una tableta gegant sobre l'escenari i el ritme ràpid del seu discurs enginyós. Durant més d’una hora i mitja Corbacho va fer parodia de les xarxes socials i de les noves tecnologies, de com el telèfon mòbil, les càmeres integrades, Facebook i Twitter han modificat el comportament humà i com, des d'una certa perspectiva, podem semblar veritables beneits. Va fer un repàs per les xarxes més inversemblants, com la xarxa social Doggy Talky, dedicada als gossos, per saber on surten a passejar els gossos dels teus veïns i fins i tot, quedar amb algun d'ells perquè facin "coses d'animals". O l'Ipoo, una xarxa social per quan estàs al lavabo, que disposa d'un mapa i et mostra en els diferents llocs on has fet caca.

Tot això, a més a més, adaptat al context: mapes de Castellar, referències a la cocteleria Boston i recordant als nostres veïns: "Hi ha més marques de Gintònics que tontos a Sentmenat". Després de les rialles va afegir: "Quan vaig fer l'acudit a l'inrevés, a Sentmenat, els d'allà van riure més". Corbacho no va deixar canya dreta: eufemismes i paraules amb molta sàtira a Montoro, Ana Botella, la Duquesa de Alba, el Rei, el Papa i fins i tot, crítiques a ell mateix. Va llegir algun dels missatges que li enviaven: "José Corbacho, cuánto oxígeno desperdiciado" o "Per què Corbacho porta ulleres de violador? No li queden bé". I tot això amb un ritme molt dinàmic, interactuant amb el públic, baixant diverses vegades de l'escenari i mostrant a la tableta gegant les fotos i els tuïts que els espectadors s'anaven fent durant l'espectacle. Va acomplir totes les peticions dels assistents: dues noies li van demanar un petó i l'humorista va baixar i els hi va encastar dos petons a la boca, altres dos joves van demanar un selfie i van acabar ballant el "Gangnam style" amb ell a l'escenari.

Un dels moments àlgids però, va ser quan l'humorista va explicar l'aplicació iCuenca, una app que mostra una brúixola que indica on està Cuenca "per si una nit et fa gràcia posar a la parella mirant cap allà". I és que el to "eròtic" va estar present durant tot el show.

Corbacho va acabar la funció cantant i ballant amb tot el públic i felicitant a tots els Joseps, Josefes, pares "i mares! perquè sense elles no estaríem aquí".

Article de Cristina Domene a L'Actual de Castellar.

#CORBACHO5G en:
@JoseCorbacho | @ElTerratTeatro | Facebook | Pinterest

En: Corbacho 5G 
Tags: castellar del vallés corbacho 5g cristina domene jose corbacho 
Viernes, 21 de marzo de 2014 • 10:24h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]