Espartac Peran
Després de la gran jornada de Sant Jordi, en directe des de la plaça Catalunya, continuem fent DIVENDRES per Catalunya, i en aquesta ocasió ens traslladem amb Espartac Peran a l’únic municipi català que porta el nom del patró de Catalunya, Sant Jordi Desvalls. Aquí ens espera l’escriptor Màrius Serra per fer una setmana més les "Paraules en ruta", una de les seccions més populars dels nostre programa, en què els mateixos habitants de Sant Jordi Desvalls ens explicaran les peculiaritats del llenguatge que es parla en aquestes latituds.

A Sant Jordi Desvalls hi ha l’Escola Rural Sant Jordi, actualment amb 78 alumnes. Sabrem com funciona aquest model d’escola i en què es diferencia de les que trobem en poblacions més grans. A més a més, tindrem el testimoni en directe d’exalumnes d’escoles rurals catalanes.

A plató no hi faltarà una estona de tertúlia d’actualiat, amb la participació dels tertulians Rafel Nadal, Santi Vidal, Sílvia Soler, Manel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba. I tampoc hi faltarà una estona de bona música, amb una nova col·laboració del periodista musical Pep Blay, amb qui anem més enllà del significat de grans peces musicals que ens han marcat al llarg de la història. El tema d’avui girarà entorn de "Música i literatura".

DIVENDRES, en directe, 16:40h., a Tv3.

Podeu unir-vos a la conversa del nostre programa durant tot el dia a Twitter, avui amb el hashtag #SantJordiTV3.
En: Divendres Tv3 
Tags: màrius serra pep blay sant jordi santi vidal tian riba 
Miércoles, 24 de abril de 2013 • 00:21h.

Margalida GrimaltAvui és el nostre dia preferit de la setmana, així que l'equip de DIVENDRES es troba especialment motivat per oferir-nos aquesta tarda un programa amb més emocions que de costum. Per començar, ha arribat el moment de la disbauxa a la tertúlia de "La Riera", que aquest any té un nou col.laborador, l'actor Enric Majó. Però això no és tot. La tertúlia d'avui farà que Twitter tregui fum amb els vostres comentaris, sobretot quan aparegui l'actriu Margalida Grimalt, que ve disposada a treure’s el vestit de Mireia (personatge que interpreta a la ficció) i a confessar alguns dels secrets que l'envolten a la sèrie.

Aquesta tarda també ens fiquem dins la pell del nou musical de Dagoll Dagom, "Cop de  Rock", que tracta  d' un grup de joves que formen una banda de rock durant els anys 90...  Aquells meravellosos anys en els quals assistim al naixement i al declivi de grans mites musicals com aquest, aquest, i fins i tot aquest. Josep Lluís Bozzo i Pep Blay ens visitaran per explicar-nos més detalls d'aquest espectacle. Podeu guanyar una entrada doble per anar-hi si ens contesteu a aquesta pregunta a la nostra pàgina web: quina és per a tu la millor cançó de rock dels anys 90?

Benvinguts a DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Enric Majó, Margalida Grimalt, Josep Lluís Bozzo y Pep Blay en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: enric majó joan lluís bozzo la riera margalida grimalt pep blay 
Viernes, 9 de septiembre de 2011 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
[ Páginas: 8 / 8 ]