Margalida GrimaltUna setmana més, torna la tertúlia de "La Riera" a DIVENDRES amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta edició parlarem de la recerca de la mare biològica de la Mireia, que vol trobar-la... És bo això per a ella? En parlarem amb la Margalida Grimalt, la Mireia a la sèrie. També parlarem del Claudi i el Nil. A Can Guitart la discussió ha pujat de to i ha convertit la relació paternofilial en una rivalitat sense escrúpols. I mirarem d'esbrinar qui és que assetja la Sònia. Se l'està jugant en Víctor per venjar-se?

Som en ple hivern i és moment de conèixer "De què és temporada?" El doctor Abel Mariné i el pagès Pep Riera ens explicaran quins productes de la terra estan en el millor moment.

I amb el nostre ambaixador del bon gust, Marc Giró, aprendrem bones maneres perquè les tinguem presents quan viatgem en transport públic:


Us hi esperem en directe, 16:40h., a Tv3.

[ Tertulia de "La Riera" con la actriz Margalida Grimalt en "Divendres". 16:40h. a Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine ana boadas david balaguer la riera marc giró margalida grimalt mercè comes pep riera pere mas 
Viernes, 18 de enero de 2013 • 00:00h.

Margalida GrimaltAvui és el nostre dia preferit de la setmana, així que l'equip de DIVENDRES es troba especialment motivat per oferir-nos aquesta tarda un programa amb més emocions que de costum. Per començar, ha arribat el moment de la disbauxa a la tertúlia de "La Riera", que aquest any té un nou col.laborador, l'actor Enric Majó. Però això no és tot. La tertúlia d'avui farà que Twitter tregui fum amb els vostres comentaris, sobretot quan aparegui l'actriu Margalida Grimalt, que ve disposada a treure’s el vestit de Mireia (personatge que interpreta a la ficció) i a confessar alguns dels secrets que l'envolten a la sèrie.

Aquesta tarda també ens fiquem dins la pell del nou musical de Dagoll Dagom, "Cop de  Rock", que tracta  d' un grup de joves que formen una banda de rock durant els anys 90...  Aquells meravellosos anys en els quals assistim al naixement i al declivi de grans mites musicals com aquest, aquest, i fins i tot aquest. Josep Lluís Bozzo i Pep Blay ens visitaran per explicar-nos més detalls d'aquest espectacle. Podeu guanyar una entrada doble per anar-hi si ens contesteu a aquesta pregunta a la nostra pàgina web: quina és per a tu la millor cançó de rock dels anys 90?

Benvinguts a DIVENDRES, 16:40h. Tv3.

[ Enric Majó, Margalida Grimalt, Josep Lluís Bozzo y Pep Blay en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: enric majó joan lluís bozzo la riera margalida grimalt pep blay 
Viernes, 9 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Margalida GrimaltUs presentem un dels motius pels quals hauríeu de seguir la tertúlia de la sèrie "La Riera" a DV. Aquí teniu a la Mireia, la filla del matrimoni Flaquer -paper que interpreta l'actriu Margalida Grimalt-. Avui repassarem els seus moments pujats de to a la sèrie, i aprofundirem en la personalitat d'un dels personatges que més han sacsat els sentiments dels espectadors. Serà un viatge d'anada i tornada al costat de David Balaguer, l'Àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, en el qual descobrirem les obsessions i les baixes passions que enfosqueixen el perfil psicològic d'aquesta noia angelical.

Aquesta tarda també organitzem una altra tertúlia, però en aquesta ocasió allunyada del món de la ficció. Parlarem del final de la campanya electoral catalana amb periodistes de diferents mitjans, que aportaran el seu punt de vista respecte al festival polític-mediàtic que vivim aquests dies.

I seguirem pujant la temperatura en el plató, escalfant motors de cara al clàssic Barça – Madrid d'aquest dilluns. Ho farem al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz.

Feliç DIVENDRES a tothom. 16:35h. Tv3.

[ La obsesión de Mireia ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera lluís canut margalida grimalt pep a. muñoz pere mas verónica sanz 
Viernes, 26 de noviembre de 2010 • 00:01h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]