Sagrada FamíliaEl Papa Benet XVI ja és a punt d'arribar a Barcelona, així doncs, avui tenim per davant un dels programes més religiosos de la temporada. Ens convertim en un balcó amb vistes a la Sagrada Família, on l'Espartac Peran s'ha traslladat per conèixer, en directe, la història del temple, i de pas visitar els punts més importants de la ruta Gaudí. Aprofitant la nostra presència al monument, farem un repàs dels souvenirs papals que des de ja es poden adquirir a un preu molt raonable, i tancarem el tema amb un debat a la taula sobre els pros i contres de la visita del Papa a Barcelona. Ho farem amb Homer Val, amb el teòleg Jaume Botey i amb el periodista i escriptor Lluís Busquets.

Amb Màrius Serra hem preparat una lluita de variants del català. Quina variant del català és millor per resar? I per demanar el vot? I per demanar un crèdit? Ho debatrem parlant amb catalans d'arreu que defensaran la seva parla específica: el Gerard Quintana, la Montserrat Palau, en Llorenç Santamaría, el Robert Masip, el Ramón Molins i el Joan Lluís Lluís.

DIVENDRES, el millor balcó per veure el cap de setmana. 16:35h. Tv3.

[ Un balcón con vistas ]

En: Divendres Tv3 
Tags: gerard quintana homer val jaume botey joan lluís lluís llorenç santamaría lluís busquets montserrat palau ramón molins robert masip 
Jueves, 4 de noviembre de 2010 • 00:04h.

La semana en ELTERRAT.tv toda de golpe en ElTERRAT.com.Lunes: la prensa escrita está en crisis, cada día se lee más en internet y el papel no vende. El Mundo Today nos informa de la nueva estrategia de un periódico de tirada nacional.Martes: Álvaro Carmona desvela qué mató al gato curioso.Jueves: Gerard Quintana, la mítica voz de Sopa de Cabra, se dejó caer por Toy songs e interpretó "Barcelona en colors". El momento de "solo!!!" nos encanta.Viernes: en Fernando Fashion Style aprendemos como llevar un chandal. No todo es ir al "carreful", comprar el primero que se nos antoje y nos lo ponemos. No. Hay que tener clase y estilo para ello.

En: ElTerrat.tv 
Tags: álvaro carmona el mundo today fernando fashion style gerard quintana toy songs 
Viernes, 29 de enero de 2010 • 18:04h.

Carlos BardemSí, habéis leído bien: Carlos Bardem. Ni tenéis que ir al oculista ni nosotros tenemos problemas de mecanografía. Esta noche el Bardem que visita el plató de BFN es Carlos, hermano de Javier y hijo de Pilar. Este simple hecho ya demuestra que la saga de los Bardem es prolífica y que la cena de Navidad de la familia es el sueño erótico de cualquier paparazzi. Carlos es este señor de mirada inquietante.

No tengáis miedo, es buena persona. Bardem viene al programa a presentarnos su tercera novela "Alacrán enamorado" y también a hablarnos de su faceta de actor por la que ha recibido una nominación a los Goya como "Mejor interpretación masculina de reparto" por su papel en el peliculón "Celda 211". Y, vale, quizás alguna pregunta por la familia se nos escapa. Pero será (casi) sin querer.

Y además también tendremos la música en directo de Gerard Quintana.Y mañana: Enrique Bunbury.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: carlos bardem gerard quintana 
Miércoles, 20 de enero de 2010 • 11:57h.

Gerard QuintanaAvui comptem amb un gran amfitrió al DIVENDRES per obrir-vos la porta del cap de setmana. En Gerard Quintana, ex Sopa de Cabra, ex Fins als ous de Mili, ex Ninyin's Mine Workers Union Band, ve al programa per a parlar-nos de les seves últimes aventures musicals, i de passada rematar la setmana trencant una guitarra elèctrica en directe en el nostre escenari. Si no s'atreveix ja s'encarregarà de fer-ho en Xavi Coral, que com és calb i no pot soltar-se la cabellera doncs li agrada de fer coses d'aquest estil de tant en tant.

Però tranquils, perquè després arribarà també el moment del pastiche, amb l'Espartac Peran in da house, anunciant-nos la propera localitat on anirem la setmana que ve. I com sempre, tindrem les col.laboracions imprescindibles de l'Anna Simon i l'Ana Boadas, i també la de l'Anna Llacher, que ve amb una llista de propostes d'oci inspirades en l'orient llunyà, per anar ratllant-les una a una i amb gust, com va fer en el seu moment la Black Mamba abans de trobar-se cara a cara amb en Bill.

DIVENDRES, els arquitectes de la il.lusió i l'entreteniment. Construïm cada tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ ¡'Divendres' rocks! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher anna simon gerard quintana 
Viernes, 20 de noviembre de 2009 • 00:02h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]