El proper dimecres 23 de juliol (21:55h.), Tv3 estrena la pel.lícula dirigida per Dani de la Orden "Barcelona, nit d'estiu" coincidint amb l'inici de la programació d'estiu de la cadena autonòmica.

"Barcelona, nit d'esiu" es centra en la calorosa nit del 18 d'agost de 2013 quan el cometa Rose travessa el cel de Barcelona. Aquella nit, mentre es produeix l'espectacle al cel, hi ha dotzenes d'històries d'amor arreu de la ciutat però la pel.lícula només n'explica sis.

L'equip artístic està format per Álex Monner, Luis Fernández, Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Francesc Colomer, Míriam Planas, Claudia Vega, Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Bernat Saumell, Cristian Valencia, Alba Ribas, Mar del Hoyo, Marc García Coté y Peter Vives.

L'òpera prima de Dani de la Orden es va estrenar el 6 de setembre de 2013 en cines després de fer un tour durant l'agost per diferents ciutats de Catalunya. "Barcelona, nit d'estiu" és una producció de Playtime Movies, EL TERRAT y Sábado Películas.

"Barcelona, nit d'estiu" a:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook

En: Barcelona, nit d'estiu Tv3 
Tags: àlex monner dani de la orden filmin jan cornet miki esparbé playtime videos sábado películas 
Lunes, 14 de julio de 2014 • 11:17h.

'Barcelona, nit d'estiu'Tras un exitoso tour de presentación de la película en la que se ha exhibido por diferentes ciudades de Catalunya durante todo el verano y una excelente acogida por parte del público en sales comerciales, "Barcelona, nit d'estiu" sale en DVD de la mano de El Periódico de Catalunya.

El próximo martes 24 de septiembre de 2013 se podrá adquirir en el quiosco, en formato DVD, con El Periódico de Catalunya por tan solo 9'95€. "Barcelona, nit d'estiu" es la ópera prima del jovencísimo Dani de la Orden, un cineasta surgido de las aulas de la Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Al adquirir el DVD, se obtiene además, un vale para ver una película on line Filmin gratis.

"Barcelona, nit d'estiu" nos cuenta como en la noche del 18 de agosto de 2013 el cometa Rose cruzó el cielo de la ciudad de Barcelona, ofreciendo un espectáculo único que no volverá a repetirse hasta dentro de varios siglos. Bajo susurros o a pleno pulmón, empezando a florecer o dando sus últimos coletazos, esa misma noche hubo 567 historias de amor pero de todas, la película te cuenta 6.

El equipo artístico está formado por Álex Monner, Luis Fernández, Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Francesc Colomer, Míriam Planas, Claudia Vega, Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Bernat Saumell, Cristian Valencia, Alba Ribas, Mar del Hoyo, Marc García Coté y Peter Vives.


"Barcelona, nit d'estiu' en:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook
En: Productora Barcelona, nit d'estiu 
Tags: àlex monner dani de la orden filmin jan cornet miki esparbé playtime videos sábado películas 
Lunes, 23 de septiembre de 2013 • 09:30h.


"El rei borni", és una comèdia negre de Marc Crehuet que CASA TERRAT ha programat del 31 d'agost al 12 de setembre i que davant la bona acollida del públic, torna a programar del 8 al 13 d'octubre al Teatre BARTS (Av. Paral.lel, 62, Barcelona). En l'obra hi participen els actors Miki Esparbé, Alain Hernández, Xesc Cabot, Ruth Llopis i Betsy Turnez.

"El rei borni": el David és un policia antiavalots que ha buidat l'ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l'Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.
En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, donant pals de cec en un món caòtic, l'ordre profund del qual se'ns escapa... I només el borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei.

Dates, horaris i venda d'entrades a CasaTerrat.com.CASA TERRAT a:
casaterrat.com | @CasaTerrat | Facebook | Pinterest
En: BARTS El rei borni 
Tags: alain hernández barts betsy turnez casa terrat el rei borni miki esparbé ruth llopis teatro tweets xesc cabot 
Viernes, 13 de septiembre de 2013 • 11:00h.


La distribució cinematografica viu un moment trepidant de canvi i renovació. Bona prova d'això és la pel·lícula "Barcelona, nit d'estiu", una comedia romàntica protagonitzada per un bon amic del nostre programa, l'actor Miki Esparbé i dirigida per Dani de la Orden, que aquesta tarda ens acompanyaran al plató de DIVENDRES. El film s'estrena aquest dia 6 de setembre als cinemes, però, abans d'arribar a aquest moment, la distribució va començar amb una gira de presentació, amb actuacions en directe dels actors protagonistes. El mateix Miki Esparbé i d'altres, com els guanyadors del Goya (Jan Cornet i Francesc Colmer) i del Gaudí (Àlex Monner). A més a més, la pel·lícula estarà disponible en format digital i en suport físic (Bluray i DVD) perquè tothom que vulgui gaudir d'aquesta meravellosa comèdia pugui fer-ho, encara que no tingui a prop una sala. Des de la redacció de DIVENDRES us la recomanem!

Avui és també un dia mollt important al plató de DIVENDRES per altres raons. En primer lloc comença una versió renovada de la tertúlia de "La Riera". Als nostres col·laboradors de sempre (Ana Boadas, Pere Mas, l’àvia Remei i David Balaguer) s'afegirà un nou participant a la taula, l'actor Fermí Fernández. I en segon lloc tindrem una nova secció amb Àngel Llàcer i Manu Guix, presentadors del programa "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que s’inventaran cada divendres una cançó inèdita sobre la població que hem visitat durant la setmana. Avui comencem amb un tema musical dedicat a Montgat.

No faltarà el nostre expert en bon gust i bona educació Marc Giró, que torna d'un periode de descans amb una secció on parlarà de les bones maneres a la feina després de vacances, del protocol a l'hora de mirar un escot i una  detallada anàlisi de l'estilisme de Tata Martino.

Les tardes de Tv3 son tardes de DIVENDRES. En directe (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel llàcer barcelona nit d'estiu dani de la orden fermí fernandes marc giró miki esparbé oscar dalmau 
Viernes, 6 de septiembre de 2013 • 00:14h.


¿Por qué 6 historias? ¿Por qué una película de amor? ¿Cómo se convencieron a los actores? ¿Cómo se involucró a Andreu Buenafuente? ¿Por qué tanto por qué si puedes saberlo todo viendo la videohistoria?

Un mes antes de su estreno oficial en salas de cine estaremos recorriendo Catalunya para presentar el tour musical cinematográfico de "Barcelona, nit d'estiu". Una noche de cine y música en la que see podrá ver la película con la presencia de parte del equipo técnico. Antes de la proyección el público podrá disfrutar o bien de uno de los músicos de moda de Catalunya que es, a su vez, actor de la película, Joan Dausà que interpretará algunos de los temas que ha compuesto para "Barcelona, nit d'estiu" o bien de un monólogo interpretado por Miki Esparbé y/o Cristian Valencia.

Tour "Barcelona, nit d'estiu":
—7 de agosto, La Seu d'Urgell
—9 de agosto, Montgat
—10 de agosto, Tarragona
—11 de agosto, Vilanova i la Geltrú
—14 de agosto, Palma de Mallorca
—23 de agosto, Reus
—27 de agosto, Girona
—28 de agosto, Manresa
—29 de agosto, Barcelona
Todos los detalles en barcelonanitdestiu.com

"Barcelona, nit d'estiu' en:
barcelonanitdestiu.com | @BcnNitdEstiu | Facebook
En: Barcelona, nit d'estiu 
Tags: andreu buenafuente catalunya cine dani de la orden el terrat joan dausà miki esparbé tour 
Miércoles, 31 de julio de 2013 • 10:15h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 2 / 9 ]