'El rei borni'
"El rei borni", llargmetratge de Marc Crehuet en coproducció d'EL TERRAT, participa en la 46a edició del Festival Alcine, que es celebra del 4 a l'11 de novembre a Alcalá de Henares.

La pel·lícula "El rei borni", adaptació cinematogràfica de l'exitosa obra teatral amb el mateix títol, està programada en la secció Pantalla Oberta per a nous realitzadors del Festival Alcine, a Alcalá de Henares (Madrid). El certamen dóna vot al públic, que atorgarà el premi de la secció. El guardó pretén donar projecció als films i als seus directors.

Aquesta comèdia negra, escrita i dirigida per Marc Crehuet, amb una certa dosi de drama, pretén posar en evidència la perplexitat davant d'una realitat social complexa i sovint incoherent. Què passaria si es trobessin en un sopar un antiavalots i un manifestant a qui el policia ha deixat borni amb una pilota de goma? El film, disponible a Filmin, està protagonitzat pels mateixos actors que van representar l'obra al teatre: Miki Esparbé, Alain Hernández, Betsy Túrnez i Ruth Llopis.

"El rei borni" és una producció de Moiré Films, Lastor Media i el EL TERRAT en coproducció amb TVC i la participació de l'ICEC.

"El rey tuerto" en: elreytuerto.com

En: El rei borni Al cine! 
Tags: el rei borni el rey tuerto festival alcine marc crehuet 
Lunes, 7 de noviembre de 2016 • 17:15h.

'El rey tuerto'
"El rey tuerto" es la adaptación cinematográfica de la exitosa obra teatral escrita y dirigida por Marc Crehuet y protagonizada por los mismos actores, Alain Hernández ("Palmeras en la nieve"), Miki Esparbé ("Requisitos para ser una persona normal"), Betsy Túrnez ("Ahora o nunca"), Ruth Llopis ("Barcelona nit d'hivern") y Xesc Cabot ("Wit"). "El rey tuerto" es una producción de Moiré Films, Lastor Media y EL TERRAT en coproducción con Televisió de Catalunya y la participación del ICEC.


¿Qué pasaría si se encontrasen en una cena un antidisturbios y un manifestante a quién éste ha dejado tuerto con una pelota de goma? La película narra la historia de David, un policía antidisturbios que ha reventado el ojo a un manifestante con una pelota de goma. La casualidad provoca que este manifestante, Nacho, aparezca en su casa una noche. Así empieza una comedia ácida sobre la fragilidad de las convicciones, la naturaleza de los roles sociales y la búsqueda de la verdad. El resultado es una comedia negra con una cierta dosis de drama, que invita a la reflexión y que va acompañada de una estética muy atractiva, potente y extremamente cuidada.

'El rey tuerto'
Marc Crehuet creador de la sitcom musical "Pop ràpid" es también autor y director de teatro. Su obra "El rey tuerto" fue aclamada por la crítica y considerada como una de las mejores obras del 2013. Guionista de series como "Àngels i sants" (TV3), "Intendències", "Perfils", o "Greenpower", dirigió el espectáculo de monólogos "Magical history club" y cortometrajes como "Señoras, el corto" (un viral que obtuvo más de 100.000 visitas en una semana en YouTube), "Político incorrecto" (para el programa "Torres y Reyes" de TVE , 2013), "Filtros" (para el programa "Alaska y Coronas" de TVE, 2014) o "Aniversario", seleccionado por Fotogramas como uno de los mejores cortometrajes de 2012.

'El rey tuerto'
"El rey tuerto" se estrena en cines el 20 de mayo de 2016.

"El rey tuerto" en: elreytuerto.com

En: Productora El rei borni Al cine! 
Tags: alain hernández betsy turnez el rei borni marc crehuet miki esparbé ruth llopis 
Lunes, 21 de marzo de 2016 • 11:29h.


"El rei borni", és una comèdia negre de Marc Crehuet que CASA TERRAT ha programat del 31 d'agost al 12 de setembre i que davant la bona acollida del públic, torna a programar del 8 al 13 d'octubre al Teatre BARTS (Av. Paral.lel, 62, Barcelona). En l'obra hi participen els actors Miki Esparbé, Alain Hernández, Xesc Cabot, Ruth Llopis i Betsy Turnez.

"El rei borni": el David és un policia antiavalots que ha buidat l'ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l'Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.
En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, donant pals de cec en un món caòtic, l'ordre profund del qual se'ns escapa... I només el borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei.

Dates, horaris i venda d'entrades a CasaTerrat.com.CASA TERRAT a:
casaterrat.com | @CasaTerrat | Facebook | Pinterest
En: BARTS El rei borni 
Tags: alain hernández barts betsy turnez casa terrat el rei borni miki esparbé ruth llopis teatro tweets xesc cabot 
Viernes, 13 de septiembre de 2013 • 11:00h.

'El rei borni'
El David és un policia antiavalots que ha buidat l'ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l'Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.
En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, donant pals de cec en un món caòtic, l'ordre profund del qual se'ns escapa... I només el borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei.

Aquest és l'argument de "El rei borni", una comèdia negre de Marc Crehuet que CASA TERRAT programa a partir del 31 d'agost en el Teatre BARTS (Av. Paral.lel, 62, Barcelona) fins el 12 de setembre. En l'obra hi participen els actors Miki Esparbé, Alain Hernández, Xesc Cabot, Ruth Llopis i Betsy Turnez.

Dates, horaris i venda d'entrades a CasaTerrat.com.


CASA TERRAT a:
casaterrat.com | @CasaTerrat | Facebook | Pinterest
En: BARTS El rei borni 
Tags: alain hernández barts betsy turnez casa terrat el rei borni miki esparbé ruth llopis teatro xesc cabot 
Miércoles, 26 de junio de 2013 • 18:21h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]