Dilluns es teletransporta fins al plató del DIVENDRES el mag Lari, per a parlar-nos del seu darrer llibre, que no és un tractat de màgia per a principiants, sinó una sort de biografia narrada a través de la seva passió pel rei del pop, Michael Jackson. Si amics, Lari el mag ens dóna a conèixer una faceta de la seva personalitat per a molts desconeguda fins avui. La seva absoluta devoció pel desaparegut Jacko no coneix límits, i està recollida en les més de 200 pàgines de "La màgia de Michael Jackson per Mag Lari". Ens ho explica dilluns per la tarda en el plató de DIVENDRES, des d'on contactarem amb l'Espartac Peran, que aquesta setmana duu l'esperit del DIVENDRES al poblet de Sort. Allà tindrem l'ocasió de conèixer a un altre mag, un que és mentalista i vol mostrar el seu poder en directe davant de tota Catalunya.

El moonwalk seguirà en les nostres seccions d'actualitat i tele, fins i tot en el reportatge del Miki Esparbé, que va a posar-se la vacuna de la grip A a ritme de thriller. Encara que lo millor no acabarà aquí, perquè també tindrem a un altre convidat d'excepció, ni més ni menys que el mismísim Kurt Savoy, aquell que xiulava els temes que l'Ennio Morricone va compondre per als westerns del Sergio Leone. Si no us recordeu de qui era Sergio Leone ja us deixem aquest vídeo per a refrescar-vos la memòria.[ En 'Divendres' hacemos el moonwalk con el mag Lari ]

En: Divendres Tv3 
Tags: curro savoy mag lari miki esparbé 
Domingo, 15 de noviembre de 2009 • 18:14h.

Al Miki Esparbé, el reporter tot terreny del programa DIVENDRES de Tv3, li agraden els reptes. Bé, de fet, és un malalt dels reptes. De petit desafiava els seus professors del col.legi, demanant-los que li deixessin fer els exàmens amb les mans lligades a la pota de la cadira. Ho va suspendre tot.Tot i la por que infonia als seus companys de classe, en Miki és un bon xaval. Ara de gran, continuem proposant-li reptes. En aquesta ocasió, necessitem l'ajuda de tots els nostres amics A Facebook. Quina paraula voleu que el Miki digui en directe mentre presenta un dels seus reportatges? Tamagochi? Rave? Xinxeta?
Proposeu-les a https://www.divendres.cat/facebook

[ Para los amigos de 'Divendres' en Facebook ]

En: Divendres Tv3 
Tags: facebook miki esparbé participación propuestas 
Jueves, 12 de noviembre de 2009 • 17:30h.

Magda OranichAvui ens visita en el plató de DIVENDRES la Magda Oranich, advocada i membre de la junta directiva del Barça. Si encara hi ha per aquí algú que creu que el futbol no és cosa de dones, ja es pot anar treient aquesta idea del cap. Amb la Magda parlarem de futbol, de lliga i de champions, repassarem la seva trajectòria professional, li preguntarem que tal es veu la vida des de la cúspide blau-grana i, ja de passada, si ha hagut de recórrer alguna multa dels jugadors per beure en el carrer durant la celebració del triplet.

I també contarem amb la nostra selecció estel.lar de col.laboradors habituals de l'equip DIVENDRES: les migcampistes Ana Boadas i Anna Simon, els defenses Miki Esparbé, Carles Sánchez i Tian Riba, i els davanters Xavi Coral i Espartac Peran, que conduiran tot el cotarro a quatre mans, per a treure avantatge en els marcadors de l'entreteniment.

[ 'Divendres', ¡menudo partidazo! ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna simon barça carles sánchez magda oranich miki esparbé tian riba 
Martes, 27 de octubre de 2009 • 00:01h.

En Jaume Balagueró visita avui el DIVENDRES per parlar-nos de "Rec 2", després del seu pas pel Festival de Venècia, i una mica abans de la pre-estrena al nostre país durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya.Com sempre, tindrem les nostres seccions habituals d'actualitat i televisió, avui amb la presència d'en Berto Romero i la seva "crítica de la crítica", que por el que es diu por no dóna, però si que pot arribar a esglaiar la sang als qui practiquen aquest noble ofici anomenat crítica televisiva.

I també ens visitarà un expert en bones olors, el perfumista Agustí Vidal (ens podrà dir a què fan olor els "divendres"?), i tindrem un nou reportatge del Miki Esparbé, el nostre reporter del carrer. Tot això i molt més al voltant de les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí vidal berto romero jaume balagueró miki esparbé rec sitges 
Miércoles, 30 de septiembre de 2009 • 00:08h.

«« Primera | « Anterior | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
[ Páginas: 9 / 9 ]