'Moderna de pueblo'
Els protagonistes de "Generació selfie" són joves que després d'haver gaudit d'uns quants anys de bonança i dels beneficis de l'estat del benestar, potser seran els primers a viure pitjor que els seus pares.

Tv3 estrena el 4 de maig (22:35h.) "Generació selfie", un programa on tots els protagonistes són nascuts entre 1980 i 1999. És un autoretrat directe, espontani i autèntic que permet saber qui són, com pensen i com se senten. El programa arrencarà cada setmana amb l'actuació d'un grup musical de la generació que es retrata a cada un dels capítols. "Generació selfie" també comptarà amb la mirada de joves famosos, que faran un repàs a la seva trajectòria i explicaran com veuen la seva generació.

I per tancar el programa, la coneguda Moderna de Pueblo hi fa una col.laboració especial en forma de historia animada. Moderna, icona juvenil a internet i que, per primera vegada, fa el salt "animat" a la televisió de la mà d'EL TERRAT, fa una valoració personal sobre el tema del capítol i la intenció és acabar el programa amb humor.

"Moderna de pueblo" va nèixer com a blog el 2010 de la mà de la seva autora Raquel Córcoles. Raquel, nascuda el 86 —per tant, pertany a la generació selfie— i la seva ombra, la Moderna, han col.laborat o ho estan fent en mitjans com El Jueves, Cuore, El País o GQ, ha publicat 3 llibres i ara arriben molt animades per tancar cada setmana el "Generació selfie".

La Moderna de Pueblo, per tancar "Generació selfie", cada dimecres a 22:35h. a Tv3.
En: Productora Tv3 
Tags: animación generació selfie moderna de pueblo raquel córcoles 
Miércoles, 27 de abril de 2016 • 13:46h.


FAMÍLIA.CAT és una sèrie d'animació per a adults, que en clau de comèdia irònica narra la vida quotidiana dels Puig-Martínez, una família catalana de classe mitjana, aparentment normal.

Els Puig-Martínez són una família com qualsevol altra, i serveixen com a excusa per fer un retrat àcid tot i que en clau positiva d'alguns aspectes punyents que afecten la societat catalana actual: la crisi econòmica, la tecnologia, internet, l'enfrontament generacional, els reality televisius, les addiccions...

A partir de l'11 de novembre de 2013 (22h.), els Puis-Martínez debuten a internet com els protagonistes de la nova sèrie d'animació de 13 episodis, creada per Vicente Arlandis i amb guions d'EL TERRAT, que Televisió de Cataluna (TVC) ofereix a través de la seva pàgina web www.tv3.cat/familia. Coproduïda per Yanquipay, TVC i amb la participació del ICEC, s'oferirà ara en exclusiva a través de la xarxa, però a partir del gener de 2014 tindrà la seva finestra televisiva convencional amb l'emissió per El 33.

El seu creador, Vicent Arlandis, té un llarg historial com a creador d'animació, i és pioner en l'animació en català dirigida a públic adolescent i adult, amb les sèries "240, el nen clònic" i "Benvinguts a Patamón". Per a l'elaboració dels guions, s'ha comptat amb la col.laboració de l'equip de guionistes d'EL TERRAT, encapçalats per Enric Pardo, que va ser coresponsable de la primera temporada d'"Arròs covat".

FAMÍLIA.CAT és una aposta per fer una sitcom catalana d'animació d'humor, en la línia d'altres productes del gènere com ara "Els Simpons", "Family father", "South park"...

La sintonia forma part del tema "Mandolines tralarí" del grup de la Segarra El Petit de Ca l'Erill.
En: Productora Família.cat Tv3 
Tags: animación familia.cat perfect teeth sitcom tv3 yanquipay 
Lunes, 11 de noviembre de 2013 • 10:32h.


Tras el anuncio de la nominación por parte de la Academia española de Cine, "Alfred & Anna" comienza su carrera internacional con su estreno en Hollywood. La proyección tuvo lugar los días 25 al 27 de enero en la conocida sala Playhouse 7, lo que supone el pistoletazo de su carrera internacional para competir en la próxima edición de los Oscars.

Tras estos pases especiales, "Alfred & Anna" será estrenado en Canal Plus el día 7 de febrero y estará reforzada su emisión en multidifusión durante el resto del mes. Tras estos estrenos comenzará su viaje por festivales de cine de todo el mundo de la mano de la distribuidora especializada Freak!

Los días 1, 5, 6 y 14 de febrero tendrán lugar presentaciones y proyecciones del corto en las tiendas Fnac de Callao (Madrid), Sevilla, Diagonal Mar (Barcelona) y Murcia respectivamente. Además el punto de lectura de Fnac Callao en Madrid estará personalizado para la ocasión con una exposición de "Alfred & Anna" que se instalará en breve.

"Alfred y Anna", está dirigido por Juanma Suárez cuenta con la colaboración de Andreu Buenafuente, la música original de Roque Baños, ganador de tres premios Goya, en lo que supone su primera colaboración en una obra de animación y Pastora Soler interpreta la canción original "La mirada del corazón" con letra de Tessy Diez. "La mirada del corazón" se pondrá a la venta el próximo 5 de febrero. Se trata de la primera vez, en Europa, que una canción escrita exclusivamente para un cortometraje de animación se pone a la venta por una multinacional discográfica.

"Alfred y Anna" es un filme con guión de Jorge Laplace, producido por Forma Animada/Pizzel Studios y La Claqueta PC con la colaboración de EL TERRAT. Cuenta además con la participación de la Universidad de Córdoba, a través de Citec, y de la iniciativa Actitud Activa.

Sigue a "Alfred y Anna" en: alfredyanna.com | Facebook | @Alfred_y_Anna | YouTube
En: Alfred & Anna 
Tags: alfred y anna andreu buenafuente animación cortos forma animada la claqueta pc pastora soler pizzel estudios 
Viernes, 25 de enero de 2013 • 11:42h.

'Alfred & Anna' nominado al Goya
Finalmente, "Alfred y Anna" es uno de los nominados al Goya a mejor cortometraje de animación, según ha hecho público la Academia de Cine el martes 8 de enero de 2013. "Alfred y Anna", está dirigido por Juanma Suárez cuenta con la colaboración de Andreu Buenafuente, la música original de Roque Baños, ganador de tres premios Goya, en lo que supone su primera colaboración en una obra de animación y Pastora Soler interpreta la canción original "La mirada del corazón" con letra de Tessy Diez.

"Alfred y Anna" es un filme con guión de Jorge Laplace, producido por Forma Animada/Pizzel Studios y La Claqueta PC con la colaboración de EL TERRAT. Cuenta además con la participación de la Universidad de Córdoba, a través de Citec, y de la iniciativa Actitud Activa.


La 27 edición de la ceremonia de entrega de los Premios Goya se celebrará el domingo 17 de febrero de 2013, en el Centro de Congresos Príncipe Felipe de Madrid. La gala será retransmitida por La 1 de TVE y presentada por Eva Hache.

Sigue a "Alfred y Anna" en: alfredyanna.com | Facebook | @Alfred_y_Anna | YouTube
En: Alfred & Anna 
Tags: alfred y anna andreu buenafuente animación cortos forma animada la claqueta pc pastora soler pizzel estudios 
Miércoles, 9 de enero de 2013 • 11:22h.


Forma Animada/Pizzel Studios, La Claqueta PC y EL TERRAT han unido fuerzas para llevar a cabo el cortometraje de animación "Alfred y Anna" y es candidato al premio Goya 2013 al mejor corto de animación.

"Alfred y Anna" es un cortometraje de animación dirigido por Juanma Suárez, con la colaboración de Andreu Buenafuente, con música original de Roque Baños y guión de Jorge Laplace, producido por Enrique Fernández Guzmán para Forma Animada/Pizzel Studios y Olmo Figueredo González-Quevedo para La Claqueta PC y la colaboración de EL TERRAT. "Alfred y Anna" cuenta además con la participación de la Universidad de Córdoba, a través de Citec, y de la iniciativa Actitud Activa.

'Alfred & Anna'
"Alfred y Anna": alfredyanna.com | Facebook | @Alfred_y_Anna | YouTube
En: Productora Alfred & Anna 
Tags: alfred y anna andreu buenafuente animación cortos forma animada la claqueta pc pizzel estudios premios goya 
Lunes, 26 de noviembre de 2012 • 18:25h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 4 ]