'Divendres'
Aquesta setmana acompanyem Espartac Peran i l’equip d’exteriors en un viatge a Vallbona de les Monges, municipi lleidatà que coneixerem més a fons els pròxims dies a través dels seus indrets i la seva gent. Dilluns ens acompanya l’escriptor Màrius Serra amb les "Paraules en ruta", i veurem com funciona la cooperativa l’Olivera, un projecte d’integració social fundada el 1974, que incorpora persones amb discapacitats psíquiques. També parlarem de cinema amb Josep Maria Queraltó, posseïdor d’una de les col.leccions més importants d’Europa de material històric de producció audiovisual.

A plató tractarem un tema que els últims dies ens ha cridat molt l’atenció a la redacció de DIVENDRES. Es tracta d’un projecte que neix a les xarxes socials amb l’objectiu de trobar dobles idèntics en tot el món de tothom que hi vulgui participar. És cert que tots tenim un doble en alguna part del món? Parlarem del tema amb Gemma Marfany, professora titular de Genètica de la UB.

I el repàs a l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà una tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els col.laboradors de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la participació del director Pau Freixes, que enguany estrena la nova sèrie de TV3 "Cites".

T'esperem el dilluns 27 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran gemma marfany josep maria queraltó màrius serra núria ferré pau freixes sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 27 de abril de 2015 • 12:45h.

'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada al Vallès Oriental, seguirem els passos d’Espartac Peran durant les connexions en directe des de la localitat de Vallgorguina. Aquest dilluns coneixerem les particularitats del català que es parla en aquest municipi, amb l’escriptor Màrius Serra, que vindrà acompanyat del guanyador del Premi Borni d’aquest any, un concurs que repta els lectors a trobar anacronismes o incoherències en les novel·les històriques.

A més a més, amb el xef Pep Nogué parlem del vincle del poble de Vallgorguina amb el bosc a través de la gastronomia, principalment amb la cassola de porc senglar. I repassarem els cinc plats que defineixen Catalunya amb motiu de la publicació del llibre "Cuina de Divendres".

A plató: tertúlia d’actualitat amb Pere Mas, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Tian Riba, i la col·laboració d’Anton Losada, professor de Ciència Política i doctor en Dret, que tot just publica "Los ricos vamos ganando", un llibre que explica els mecanismes de com la crisi ha permès que els rics tinguin més poder i l’empobriment massiu de la ciutadania.

Finalment, sabrem si el gat puja o baixa les escales. Aquesta és la pregunta que porta de corcoll els internautes, igual que fa unes setmanes ho va fer un vestit que alguns veien blau i negre i d’altres blanc i daurat. Per què els nostres ulls i el nostre cervell són incapaços de treure’n l’entrellat? Ens ho explicarà el psicobiòleg Ignacio Morgado, que publica "La fábrica de las ilusiones".

T'esperem el dilluns 13 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila ignacio morgado màrius serra núria ferré pep nogué pere mas sebastià serrano 
Lunes, 13 de abril de 2015 • 10:25h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors del programa es traslladen a la comarca d’Osona. Farem connexions en directe des de la localitat de Rupit i Pruit. Per començar, aquest dilluns ens espera l’escriptor Màrius Serra i un munt de paraules en ruta que analitzarem amb l’objectiu de conèixer millor la riquesa dialectal d’aquesta zona de Catalunya.

A més a més, proposem un recorregut als nostres espectadors a través de les entitats i persones que formen part de l’ADN de Rupit i Pruit, com Pere Rovira, inventor de l’escuradents, o Jordi Juanola, un dels 17 jutges que hi ha a tot Espanya que puntuen vaques a concursos.

A plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la tertúlia dirigida per Xavi Coral, amb la participació dels nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, coneixerem més a fons l’èxit d’unes de les aplicacions per a telèfons mòbils que més ha revolucionat el mercat, els WhatsApp. Ens visita Elies Campo, l’únic fundador català de la companyia WhatsApp.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elies campo jordi juanola màrius serra núria ferré pere rovira sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 1 de marzo de 2015 • 20:04h.

'Divendres'
Tarragona i el Baix Camp és el destí d’aquesta setmana d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors. Farem connexions en directe des de la localitat d’Almoster, per conèixer els seus habitants, les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i fer una panoràmica d’alguns dels seus costums i tradicions.

Aquest dilluns també ens visita el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, amb una proposta de negoci a la catalana que triomfa a tot el món. Us presentarem una aplicació que ens dóna accés a un entorn virtual on podem percebre les mateixes sensacions que ens ofereixen els moviments tridimensionals de 360 graus (girs, sensacions de velocitat...). I tot des del telèfon mòbil o la nostra tauleta.

La compareixença de la família Pujol aquest dilluns serà un dels temes principals de la tertúlia d’actualitat, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! Dilluns, 23 de febrer, a les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran núria ferré pau garcia-milà pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 22 de febrero de 2015 • 20:34h.

'Divendres'
Aquesta setmana ens traslladem a la localitat de Gelida. Espartac Perani l’escriptor Màrius Serra ens esperen a la plaça de la Vila amb un munt de "Paraules en ruta"; analitzarem les peculiaritats del català que es parla a Gelida i coneixerem la flor i nata d’aquesta població, on destaca la Coral Intimitat, un grup que reuneix més de 30 persones de diferents edats que interpreten cançons típiques de coral però també clàssics del rock català i gospel. Cantaran en directe una versió molt especial de la sintonia del programa.

A plató, ens visita el sociòleg i periodista d’El Periódico de Catalunya Roger Pascual, que presenta el seu darrer llibre, "Desaparecidos en España", un assaig sociològic i a la vegada un retrat cru sobre els casos de desapareguts al territori espanyol, i comentarem l’actualitat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra núria ferré roger pascual sebastià serrano 
Domingo, 18 de enero de 2015 • 18:30h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 8 ]