Al programa d'avui intentem aïllar l'equació que dóna com resultat la cançó de l'estiu. Des de "El Chiringuto" al "Waka Waka", passant per altres hits que van marcar més d'una època estival. És possible saber si una cançó té fusta per a convertir-se en èxit de l'estiu? Parlarem d'aquest tema amb Joan Capdevila, un dels components de Rumba 3:Avui al DIVENDRES també volem plantejar aquells temes que incideixen directament en la societat catalana. Sota el lema és bo per a Catalunya? us presentem el cara a cara més apassionant de la tele: Ernest Folch i Xavier Sardà discutint sobre qüestions que preocupen als catalans. Ells mateixos es presenten:DIVENDRES, cada tarda a les 16:35h. a Tv3

[ Javier Sardà y Ernest Folch estrenan sección en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch joan capdevila xavier sardà 
Miércoles, 8 de septiembre de 2010 • 01:01h.La temporada anterior ja vam demostrar que cada dia podia començar el cap de setmana, i aquest any volem seguir renovant aquest esperit. El proper dilluns dia 6, el Xavi Coral i l'Espartac Peran seguiran conduint l'espai televisiu de referència de les tardes de Tv3. Aquest any comptarà de nou amb moltes de les cares habituals de la temporada anterior, a les quals se sumaran nous col.laboradors com Xavier Sardà, Jose Corbacho, Ernest Folch, Imma Sust, Pere Escobar, Sebastià Serrano i molts més. Espartac Peran continua sent la nostra connexió amb l'exterior, i en cada nou programa ens proposarà una aventura diferent per algun lloc de la geografia catalana.

DIVENDRES torna aquest any amb un espai televisiu més plural i interactiu, i comptarà més que mai amb la veu participativa dels telespectadors, a través de la representació del programa en xarxes socials com Facebook i Twitter. Ens ho explica la nostra col.laboradora Ana Boadas en el següent vídeo:DIVENDRES, el més semblant a tornar a estar de vacances. Arrenca la segona temporada aquest dilluns 6, al voltant de les 16:30h. a Tv3.

[ Vuelve "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas ernest folch imma sust jose corbacho pere escobar sebastià serrano xavier sardà 
Jueves, 2 de septiembre de 2010 • 10:30h.

«« Primera | « Anterior | 13 | 14 | 15 | 16 | 17
[ Páginas: 17 / 17 ]