#90MinutsDeVida
EL TERRAT, Teatre de Guerrilla i el BARTS et convidem a l'estrena el 3 de setembre de "Temps", l'obra escrita i interpretada per Quim Masferrer i dirigida per Ramon Fontserè.

Com? Fàcil: et canviem la foto d'un rellotge per una entrada doble.

1—. Fer la foto d'un rellotge
Des d'ara i fins el 28 d'agost tens tot el temps del món per capturar un o tants rellotges com creguis de pared, de canell, de cuina... És igual que siguin digitals, analògics, de sorra o d'aigua. No importa si en la foto surten sols, amb gent, amb tu o amb tota la teva familia al davant. Si hi surt un rellotge ja estàs a un pas de ser un dels nostres convidats a l'estrena de “Temps”.

2—. Tuitejar la foto el 28 d'agost en 90 minuts
El 28 d'agost, entre les 12 del migdia i la 1:30h. has de fer un tuit amb la foto o amb l'enllaç a la foto (per si la foto la tens a Instagram, Facebook, Flickr...) amb el hashtag #90MinutsDeVida. Només et canviem el teu rellotge per una invitació doble si la tuitejes en aquest periode de “Temps”.

Són 90 invitacions dobles per l'estrena de "Temps" del 3 de setembre que canviarem per 90 tuits amb la foto d'un rellotge i que es publiquin durant els #90MinutsDeVida del concurs. En el cas que es superin els 90 tuits amb foto, escullirem 90 tuits amb les fotos dels rellotges més originals.

Com ho veus? Les possibilitats de venir a l'estrena de "Temps" amb Quim Masferrer són moltes. Només has de tenir la teva foto del rellotge preparada i posar-te l'alarma el 28 d'agost a les 12 del migdia. Tot i així, des dels comptes de Twitter @ElTerrat i @ElTerratTeatro no deixarem que se t'oblidi.'Temps'