"Temps" amb Quim Masferrer, fins el 28 de setembre de 2014 al BARTS (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades

Quim Masferrer allarga un cap de setmana el seu "Temps" a Barcelona. La proposta de República de Guerrilla, que s'ha pogut veure al BARTS del 3 al 21 de setembre gràcies a la col.laboració d'EL TERRAT, s'allarga un cap de setmana més del que estava previst en dues funcions (dissabte 27 i diumenge 28) que coincidiran amb les festes de la Mercè.

Aquestes dues dates es converteixen doncs en les dues darreres oportunitats per veure "Temps" a Barcelona, una tragicomèdia de la vida i que es construeix des d'una base simple i complicada a la vegada: què faries si et quedessin 90 minuts de vida? L'obra, amb autoria de Quim Masferrer i interpretada solitàriament pel foraster, ha estat dirigida pel joglar Ramon Fontserè.

El compte enrere de la llibertat absoluta, dels parlaments de sinceritat i del feedback recordatori comença amb l'aixecament del teló. Hora i mitja d'espectacle que capta la cadena de reaccions i d'estats d'ànims que un ésser humà pot tenir al saber que només li queden 90 minuts de vida. Però, fora de tota angoixa, l'obra manté l'esperit positiu i recalca la importància de mantenir constant l'humor. La crítica sarcàstica i la ironia són pilars fonamentals en aquesta producció de diàlegs interns expressats públicament.

Una atmosfera minimalista envolta l'escenari. El contingut guanya descaradament al continent en una baralla escènica on el protagonista és Quim Masferrer. Només ell, acompanyat d'un arriscat format on prenen rellevància els seus moviments i els jocs de so i llum. En conjunt, un nou producte que ha estat fruit del treball de dos grans noms del teatre català.

'Temps' de Quim Masferrer
"Temps" a:
@QuimMasferrer | @TdGuerrilla | @ElTerratTeatro | @BartsBcn | Guerrilla.cat | Facebook

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Viernes, 19 de septiembre de 2014 • 11:39h.

#90MinutsDeVida
EL TERRAT, Teatre de Guerrilla i el BARTS et convidem a l'estrena el 3 de setembre de "Temps", l'obra escrita i interpretada per Quim Masferrer i dirigida per Ramon Fontserè.

Com? Fàcil: et canviem la foto d'un rellotge per una entrada doble.

1—. Fer la foto d'un rellotge
Des d'ara i fins el 28 d'agost tens tot el temps del món per capturar un o tants rellotges com creguis de pared, de canell, de cuina... És igual que siguin digitals, analògics, de sorra o d'aigua. No importa si en la foto surten sols, amb gent, amb tu o amb tota la teva familia al davant. Si hi surt un rellotge ja estàs a un pas de ser un dels nostres convidats a l'estrena de “Temps”.

2—. Tuitejar la foto el 28 d'agost en 90 minuts
El 28 d'agost, entre les 12 del migdia i la 1:30h. has de fer un tuit amb la foto o amb l'enllaç a la foto (per si la foto la tens a Instagram, Facebook, Flickr...) amb el hashtag #90MinutsDeVida. Només et canviem el teu rellotge per una invitació doble si la tuitejes en aquest periode de “Temps”.

Són 90 invitacions dobles per l'estrena de "Temps" del 3 de setembre que canviarem per 90 tuits amb la foto d'un rellotge i que es publiquin durant els #90MinutsDeVida del concurs. En el cas que es superin els 90 tuits amb foto, escullirem 90 tuits amb les fotos dels rellotges més originals.

Com ho veus? Les possibilitats de venir a l'estrena de "Temps" amb Quim Masferrer són moltes. Només has de tenir la teva foto del rellotge preparada i posar-te l'alarma el 28 d'agost a les 12 del migdia. Tot i així, des dels comptes de Twitter @ElTerrat i @ElTerratTeatro no deixarem que se t'oblidi.'Temps'
En: Teatro (General) BARTS 
Tags: 90minutsdevida barcelona barts concursos quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Viernes, 1 de agosto de 2014 • 12:32h.

'Temps'
"Temps" amb Quim Masferrer, del 3 al 21 de setembre de 2014 al BARTS (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades

A "Temps", Quim Masferrer torna a pujar a l'escenari en solitari amb un monòleg que ha estat dirigit pel reconegut Joglar, Ramon Fontserè. El nou espectacle del foraster més conegut a Catalunya arriba al teatre BARTS del 3 al 21 de setembre després d'estrenar-se al Festival Temporada Alta de 2012.

"L'espectacle —segons Ramon Fontserè— permet mostrar els diferents estats d'ànim pels que passa el protagonista a l'escenari, no és si no una visió extreta de la realitat. Potser nosaltres, posats en la situació del personatge actuaríem d'una manera semblant".


El personatge que interpreta Quim Masferrer a "Temps" li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar.

Una hora i mitja d'intensa tristesa, de crítica desbocada, d'ironia, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges... que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança... la llibertat de riure's del mort, d'ell mateix, i de qui el vetlla, el públic. La tragicomèdia de la vida en 90 minuts. S'obre el teló. Comença el compte enrere.

'Temps'
"Temps" a:
@QuimMasferrer | @TdGuerrilla | @ElTerratTeatro | @BartsBcn | Guerrilla.cat | Facebook

En: Teatro (General) BARTS 
Tags: barcelona barts quim masferrer teatre de guerrilla temps-quim masferrer 
Jueves, 8 de mayo de 2014 • 12:20h.

Quim MasferrerQuim Masferrer va començar de ben jove a escriure els seus propis guions teatrals. Va ser l'any 1998 quan va fundar la companyia "Teatre de Guerrilla", de la qual n'és el director, l'autor de molts espectacles i també actor. Avui però, deixarà la seva faceta d'intèrpret i ens farà de guia turístic per la població gironina d'Arbúcies, terreny que en Quim coneix pam a pam a la perfecció: el Castell de Montsoriu, el Museu Etnològic del Montseny, la ruta per les fonts i bombes d'aigua... I es que avui és l'últim dia d'Espartac Peran en aquesta població, i ens hem volgut acomiadar com cal. També tindrem amb nosaltres a l'home del temps, Dani Ramírez que ens farà diferents propostes turístiques, en aquest cas per gaudir del Montseny ja que Arbúcies està situada en un entorn privilegiat, al costat del Parc Natural del Montseny. Ara que arriba el bon temps, proposem cinc idees per conèixer aquest parc natural en família i gaudir-ne.

I a plató ens espera el fisioterapeuta Xevi Verdaguer que ens ensenyarà a utilitzar millor el nostre cos perquè puguem trobar-nos millor. Com cada dijous, el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín ens tornarà a portar la seva visió sobre la convulsa actualitat econòmica.

Us hi esperem en directe, als volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Quim Masferrer, guía turístico por un día en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez quim masferrer teatre de guerrilla xavier sala i martín xevi verdaguer 
Jueves, 3 de mayo de 2012 • 00:00h.

No som resAvui a DIVENDRES hem convidat a dos exmembres del grup "Teatre de Guerrilla", Carles Xuriguera i Rafael Faixeda, que han començat un romanç artístic damunt dels escenaris amb una aventura que es titula "No som res". L'obra s'ha definit com "una road movie teatral" i el nostre programa té molt de road movie (i si no, que li preguntin a Espartac Peran i l'equip d'exteriors), així que tant Carles com Rafael se sentiran còmodes, almenys fins que arribi el moment més tibant de la tarda, el del cara a cara entre Xavier Sardà i Ernest Folch. Tornarà xavier Sardà a pujar-se a la taula? Tornarà a ficar-se amb l'Espartac via satèl.lit? Aquesta tarda veurem que passa.

I retrem un homenatge al 60 aniversari del film "Allò que el vent s'endugué", al costat de Jaume Figueras i Alex Gorina.

Amb DIVENDRES posem per testimoni, que mai tornarem a avorrir-nos a les tardes. 16:35h. Tv3.

[ Carles Xuriguera y Rafael Faixeda, unos cómicos con bastante drama ]

En: Divendres Tv3 
Tags: alex gorina carles xuriguera ernest folch jaume figueras rafael faixeda teatre de guerrilla xavier sardà 
Miércoles, 17 de noviembre de 2010 • 00:08h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]