RAC 1 ha donat un tomb a la rÓdio, en tots els sentits. Per celebrar el Dia Mundial de la RÓdio, l'emissora de la Diagonal de Barcelona, ha decidit per segon any, capgirar tota la seva programaciˇ. I no nomÚs capgirar-la fent que presentadors d'uns programes presentin altres, sinˇ que han convidat a hist˛rics de la rÓdio a afegir-se a la festa.


"La rÓdio cap per avall", que aixÝ es diu l'original iniciativa, ha convidat fins a 9 premis Ondas per sustitu´r o sumar-se a aquest homenatge al mˇn de les ones. Un dels convidats ha estat EL TERRAT, EL TERRAT de RÓdio amb l'equip de mÚs recorregut: Andreu Buenafuente, Oriol Grau, FermÝ FernÓndes, Pep Bras i molts dels ve´ns del carrer Casp de Barcelona: la Padrina Josefina, el iaio Periko, Ignasi Sanahuja, Bernardo/Palomino, el Pixador... i al control de so, Ramon Juncosa. A tota aquesta gentada, per si n'hi havia poca, s'hi ha acabat afegint la Ni˝a de Shrek, que de ben segur no havia ni nascut quan el Whisky (íMaricˇn!) feia de les seves.

EL TERRAT de RÓdio
EL TERRAT de RÓdio
EL TERRAT de RÓdio
EL TERRAT de RÓdio
GrÓcies a RAC 1, hem participat activament en l'homenatge a la rÓdio i sobretot, hem pogut reviure i recordar l'inici de tot plegat, de tot aix˛ que ens envolta avui en dia: EL TERRAT a la rÓdio, una tonteria com una casa.