RAC 1 ha donat un tomb a la ràdio, en tots els sentits. Per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, l'emissora de la Diagonal de Barcelona, ha decidit per segon any, capgirar tota la seva programació. I no només capgirar-la fent que presentadors d'uns programes presentin altres, sinó que han convidat a històrics de la ràdio a afegir-se a la festa.


"La ràdio cap per avall", que així es diu l'original iniciativa, ha convidat fins a 9 premis Ondas per sustituïr o sumar-se a aquest homenatge al món de les ones. Un dels convidats ha estat EL TERRAT, EL TERRAT de Ràdio amb l'equip de més recorregut: Andreu Buenafuente, Oriol Grau, Fermí Fernàndes, Pep Bras i molts dels veïns del carrer Casp de Barcelona: la Padrina Josefina, el iaio Periko, Ignasi Sanahuja, Bernardo/Palomino, el Pixador... i al control de so, Ramon Juncosa. A tota aquesta gentada, per si n'hi havia poca, s'hi ha acabat afegint la Niña de Shrek, que de ben segur no havia ni nascut quan el Whisky (¡Maricón!) feia de les seves.

EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
EL TERRAT de Ràdio
Gràcies a RAC 1, hem participat activament en l'homenatge a la ràdio i sobretot, hem pogut reviure i recordar l'inici de tot plegat, de tot això que ens envolta avui en dia: EL TERRAT a la ràdio, una tonteria com una casa.
En: Andreu Buenafuente El Terrat de Ràdio 
Tags: andreu buenafuente fermí fernandes la niña de shrek oriol grau pep bras ramon juncosa 
Jueves, 11 de febrero de 2016 • 13:30h.


Deixa de ser espectador i passa a l'acció!
En el Postgrau en Guió aprendràs les tècniques necessàries per redactar i produir guions innovadors per a diferents sectors audiovisuals i iniciatives empresarials. Així, a més d'abordar l'escriptura de guions per a les indústries culturals (televisió, cinema, internet, teatre i literatura), també descobriràs com aplicar-la a la comunicació d'empreses, el màrqueting o la planificació de projectes.

Per què aquest programa?
—Perquè s'ofereix en col·laboració amb la productora ELTERRAT, una de les productores de programes més grans d'aquest país i artífex de produccions d'èxit com "Salvados", "En el aire", "Divendres", "Plats Bruts", "Alaska y Mario", etc.
—Perquè tindràs classe amb els millors humoristes, guionistes, redactors i directors de programes d'humor d'aquest país: Jordi Évole, Andreu Buenafuente, Berto Romero, els Òscars...
—Perquè aborda la redacció de guions d'una manera pràctica: treballaràs amb guions i bíblies de projectes reals, elaboraràs un projecte audiovisual final i accediràs a proves de guió professional.
—Perquè estudiaràs l'humor en els nous formats: infotainment, info-show, sketch-show i formats interactius.

El període d'admissió a aquest programa encara està obert. La propera ronda d'admissió serà el 7 de setembre i les candidatures es resoldran la setmana del 14 de setembre.

Pots inscriure't aquí. Per a informació addicional, no dubtis a contactar amb l'UPF-IDEC a info@idec.upf.edu o trucant al 93 542 81 80.
En: Formación 
Tags: pep bras postgrado guión tomàs fuentes upf 
Jueves, 23 de julio de 2015 • 17:05h.


En el Postgrado de Guión del UPF-IDEC, en colaboración con EL TERRAT, aprenderás las técnicas necesarias para redactar y producir guiones innovadores para diferentes sectores audiovisuales e iniciativas empresariales. Así, además de abordar la escritura de guiones para las industrias culturales (televisión, cine, internet, teatro y literatura) también descubrirás cómo aplicarla en la comunicación de empresas, el marketing o la planificación de proyectos.

El Postgrado en Guión puede ser cursado por estudiantes o profesionales de cualquier disciplina en posesión de un título universitario.

Toda la información la encontrarás en idec.upf.edu.
En: Formación 
Tags: pep bras postgrado guión tomàs fuentes upf 
Martes, 21 de julio de 2015 • 09:32h.

...hem recuperat moments d'aquell migdies d'EL TERRAT de RÀDIO a la Cadena Ser amb tots els veïns que allà hi havia. Era el temps de l'Andreu Buenafuente al capdavant d'un munt de col.laboradors com el Fermí Fernandes i l'Oriol Grau, Toni Clapés, Santi Nolla o Pep Bras i una ristra de personatges ja cèlebres com Bernardo, la Padrina Josefina, el Pixador, el Iaio Periko, el Senyor Rius... i també del Lucky Gury, la Mariló, el Jordi Pou... i tants i tants que han anat passant per aquell llegendari terrat que va sumar més de 2.000 programes de ràdio.

La productora de televisió EL TERRAT remunta la seva trajectòria al 1989 amb el seu primer projecte EL TERRAT de RÀDIO. Un programa radiofònic dirigit per Andreu Buenafuente que s'emetia a Radio Reus (Cadena SER). Aquell espai humorístic de migdia va sorprendre per la seva espontaneïtat i capacitat d'innovació que donà pas a més de vint anys de producció audiovisual. Durant tots aquests anys, la companyia ha produït amb èxit nombrosos programes de televisió i ràdio, espectacles de teatre, llibres, publicitat i formats per internet. I aquí estem i no marxarem.

Andreu Buenafuente, Oriol Grau i Fermí Fernandes

En: Productora El Terrat de Ràdio 
Tags: andreu buenafuente cadena ser el terrat fermí fernandes oriol grau pep bras 
Viernes, 13 de febrero de 2015 • 13:09h.

Benedetta TagliabueEn el programa d'avui rebrem a Benedetta Tagliabue, l'arquitecta responsable del pavelló recobert de vímet que representa a Espanya a l'Expo de Shangai. Amb ella parlarem d'algunes obres arquitectòniques polèmiques a Barcelona, des del fracassat projecte de la reforma de la Diagonal fins el tripi de la Plaça del Tripi.

També tindrem amb nosaltres a Pep Bras, Juan Cruz i Silvia Abril amb els que recordarem algunes sèries mítiques de la televisió que s'han convertit en protagonistes del llibre de contes "Fora de sèrie".

I avui és l'últim dia de l'Espartac a Santa Coloma de Farners, i us volem mostrar un reportatge que hem gravat aquests dies sobre la gran comunitat sikh que hi ha en aquesta localitat. També coneixerem a una col·leccionista de nines antigues, i us ensenyarem a fer una bona ratafia casolana, ideal per pendre a la sobretaula esperant un nou DIVENDRES. Cada tarda a les 16:30h. a Tv3.

[ Benedetta Tagliabue en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: benedetta tagliabue fora de sèrie fuera de serie juan cruz pep bras silvia abril 
Jueves, 17 de junio de 2010 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]