'White Rabbit Red Rabbit'
El proper 3 d'abril s'estrena a l'Estat "White Rabbit Red Rabbit", una proposta escènica per a un sol actor en la qual ni aquest ni el públic saben què passarà fins el mateix moment de sortir a l'escenari. Àngel Llàcer serà el primer d'una tria d'intèrprets, actors i comunicadors acostumats al directe i la improvisació.

En aquesta primera temporada, passaran per l'escenari de la Sala BARTS: Jordi Basté (10 d'abril), Clara Segura (24 d'abril), Nora Navas (1 de maig), Bruno Oro (8 de maig), Berto Romero (15 de maig), Sílvia Abril (23 de maig) i Àngels Barceló (19 de juny).

'White Rabbit Red Rabbit'
"White Rabbit Red Rabbit" és obra del dramaturg iranià Nassim Soleimanpour. Estrenada al Festival Fringe d'Edinburg l'any 2011, l'espectacle ha recorregut el món amb èxit i ara arriba a Barcelona de la mà de Hause & Richman i EL TERRAT, amb el patrocini de Numintec. El seu autor el crea per comunicar-se amb l'exterior en un moment en què es veu privat de llibertat. És un acte de llibertat i un salt al buit. Un exercici teatral sense director, assajos ni procés de producció.

Cada funció és única i irrepetible. Cada representació té un intèrpret diferent, que no coneix el text fins uns minuts abans d'entrar en escena. El text interpel·la l'espectador que esdevé cocreador a través de la seva participació i les seves decisions i respostes. "White Rabbit Red Rabbit" trenca les regles del joc de les arts escèniques, suposa un desafiament pels intèrprets que només el poden viure una vegada. És una joguina teatral fusionada amb un experiment social que ho qüestiona tot.

És un secret compartit per espectadors d'arreu del món i Whopi Goldberg, Nathan Lane, Alan Cuming, Patrick Wilson i Kean Loach, entre d'altres, han fet front al repte "White Rabbit Red Rabbit". Espectadors de 15 països han compartit el desafiament de Nassim Soleimanpour i han mantingut el silenci al voltant d'una experiència singular que mai no es repeteix dues vegades. Ha estat catalogada com a obra de teatre però és una vivència, una sensació global de la que ningú no en pot parlar ni explicar res.
Una escala, una cadira, dos gots d'aigua i un sobre tancat que conté el text són els únics elements escènics d'aquesta cerimònia. Un salt al buit.

'White Rabbit Red Rabbit'
Jordi Casanovas ensopega amb "White Rabbit Red Rabbit" a Facebook. La protagonista de la versió mexicana d'"Idiota" havia actuat en una funció del conill. Seguint la seva pista arriba al seu autor i en tradueix el text després de quedar-ne fascinat. Aixeca la producció amb Hause & Richman i EL TERRAT i escull els intèrprets que es comprometen a no buscar res a Google, confiar, i arribar fins el final. Són actors, humoristes, comunicadors, persones que tenen una connexió especial amb el públic perquè la seva feina serà la de comunicar les paraules d'un autor que no es pot desplaçar. Com a intermediaris, han de ser experts en trencar la quarta paret, interactuar amb el públic i reaccionar a les propostes de l'autor. Fins el final.

'White Rabbit Red Rabbit'
WHITE RABBIT RED RABBIT a: whiterabbitredrabbit.es

Berto Romero ha lanzado este video en el que cuenta a sus hijos que se dispone a rodar una serie de comedia para Movistar+ Series y que ello conllevará algunas alteraciones en su vida familiar.


Días después descubrimos que grabar ese minuto y catorce segundos no fue tan fácil.


MIRA LO QUE HAS HECHO es una producción de EL TERRAT con Movistar+ que parte de la experiencia como padre de Berto Romero y que llegará próximamente al canal temático de series de Movistar+.

MIRA LO QUE HAS HECHO en:

En: Mira Lo Que Has Hecho 
Tags: berto romero el terrat movistar+ series 
Jueves, 16 de marzo de 2017 • 18:25h.

'White Rabbit Red Rabbit'
"White Rabbit Red Rabbit" al BARTS, Barcelona (21h.)

—Dilluns, 3 d'abril: Àngel Llàcer | Entrades
—Dilluns, 10 d'abril: Jordi Basté | Entrades
—Dilluns, 24 d'abril: Clara Segura | Entrades
—Dilluns, 1 de maig: Nora Navas | Entrades
—Dilluns, 8 de maig: Bruno Oro | Entrades
—Dilluns, 15 de maig: Berto Romero | Entrades
—Dimarts, 23 de maig: Sílvia Abril | Entrades
—Dilluns, 19 de juny: Àngels Barceló | Entrades

Un intèrpret. Una obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a Google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l'hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

"White Rabbit Red Rabbit", amb la producció de Hause Richman Stage Producers i EL TERRAT, no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l'intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iranià. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t'esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t'estremeixis.

La primera de les entregues d'aquesta original obra de teatre i diferent cada cop —perquè tot depèn de l'actor que l'interpreti— està composada per Àngel Llàcer, Jordi Basté, Clara Segura, Nora Navas, Bruno Oro, Berto Romero, Sílvia Abril i Àngels Barceló.

"White Rabbit Red Rabbit" s'ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

WHITE RABBIT RED RABBIT a: whiterabbitredrabbit.es

'Management is cool'
¿Cómo será la formación superior en el futuro? ¿Dejarán de existir las aulas? ¿Qué papel tendrá el profesor? ¿Y el alumno? La UPF Barcelona School of Management ha optado por explicar su propuesta educativa y su manera de entender la formación superior con un programa de televisión. Entrevistas, debates, concursos, música y humor en un magazine producido por EL TERRAT, con el objetivo aprovechar el infotainment (la mezcla de información y entretenimiento) para comunicar su manera de entender la educación.

'Management is cool'
El programa se titula "Management is cool" y se estrenó el jueves 22 de diciembre de 2016 en Youtube. En él se abordan temas como la transformación digital y cómo internet y las nuevas tecnologías nos han cambiado no solo en aspectos como la comunicación, el trabajo o las nuevas profesiones sino también en las formas de adquirir conocimientos y de aprender. Conscientes de ello, la UPF Barcelona School of Management ha optado por avanzarse y ha empezado ya a implementar un nuevo modelo educativo basado en la personalización, el mentoring, el aprendizaje basado en proyectos y la interdisciplinariedad. "Si antes la educación era como comprarse un vinilo, es decir, un listado cerrado de canciones; en el futuro será como una playlist de Spotify, donde cada alumno tendrá su propias canciones en función de sus necesidades y sus conocimientos académicos o profesionales", explica Daniel Serra, decano de la escuela de management de la UPF, en una de las entrevistas.

'Management is cool'
Entre juegos, música y gags, el programa avanza y nos cuenta la apuesta de la UPF Barcelona School of Management por el storytelling, la gestión basada en evidencias mediante el análisis de datos (Big Data) y la ética y sostenibilidad como pilares clave en la formación de cualquier profesional. Tanto es así, que estas tres asignaturas se imparten de forma transversal a los alumnos de esta escuela sea cuál sea el máster o postgrado que hayan elegido.


Y para explicar el porqué a sus alumnos actuales y futuros, la escuela ha optado por un formato totalmente innovador: un programa de televisión profesional, dirigido y producido por una productora como EL TERRAT, y con presentadores profesionales como la periodista y colaboradora de DIVENDRES Ana Boadas y el cocinero televisivo Marc Ribas. Una muestra más de que realmente algo está cambiando en el sector de la educación y, en este caso, en la UPF Barcelona School of Management.
En: Broadcast Tv Productora 
Tags: ana boadas el terrat marc ribas upf barcelona school of management you tube 
Jueves, 29 de diciembre de 2016 • 11:06h.

Stickers para Telegram
Desde hace tiempo, en EL TERRAT, decidimos trabajar poco a poco con Telegram, la aplicación de mensajería instantánea, para estar en contacto con nuestros seguidores. Abrimos un canal con la intención de hacer llegar nuestros contenidos directamente a "la mano" de quien quiera tenerlos sin realizar muchos clics.

Telegram, además de la posibilidad de crear un canal propio de distribución y docenas de utilidades que facilitan el contacto y la creatividad, pone a nuestra disposición los stickers o pegatinas que van más allá del simple emoticono. Y ahí que nos lanzamos. Puedes añadir los stickers d'EL TERRAT en telegram.me/addstickers/ElTerrat.

Súmate al canal de EL TERRAT en telegram.me/ElTerrat.
En: Productora 
Tags: el terrat humor late motiv locomundo redes sociales telegram 
Miércoles, 14 de diciembre de 2016 • 18:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 16 ]