Jordi Rios, Mireia Portas, Abel Folk i David Olivares - 'Els 39 esglaons'Són diverses les adaptacions que s'han fet d'"Els 39 esglaons", d'Alfred Hitchcok, una pel.lícula basada en la novel.la de l'escocès John Buchan, i diuen que és un dels pilars en què es fonamenten un bon grapat de regles que configuren el cinema d'espies contemporani. A nosaltres ens agrada especialment aquesta versió de la magistral cinta de Hitchcok, encara que avui, al magazín DIVENDRES, tindrem l'ocasió de conèixer una nova derivada d'aquesta història de crim i suspens. Parlem de l'adaptació teatral en clau d'humor d'"Els 39 graons", dirigida per Abel Folk. El resultat no pot ser dolent, perquè Abel Folk, d'espies, en sap una estona llarga, ja que durant el seu temps lliure, a part de ser la veu de Loquendo, també es dedica a fer de doblador de Pierce Brosnan. I si a això hi sumem l'aparició dels polifacètics "polonis" David Olivares, Mireia Portas i Jordi Rios, el llistó queda molt alt. Poden comprovar-ho aquests dies a la sala Pepe Rubianes, del Club Capitol.

Espartac Peran veurà aquesta tarda a Móra d'Ebre la Dra. Folch, la nostra experta en nutrició. Avui la doctora ens donarà bons consells per fer-nos menús per a la carmanyola. Així ja no serà tan pesat menjar cada dia fora de casa.

Expliquen que per aquí aquesta zona de Catalunya s'han vist objectes voladors no identificats. Però..., sabríeu què fer si algun dia us trobeu un extraterrestre? Convertirem una plàcida estada a la localitat de Móra d'Ebre en un capítol de Fringe, amb el nostre estudiós de les forces ocultes Josep Guijarro.

Optimitzar el dia perquè sigui DIVENDRES. Un exercici que fem cada dia en directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Abel Folk, David Olivares y Mireia Portas traen "Los 39 escalones" a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel folk david olivares doctora folch jordi rios josep guijarro mireia portas 
Martes, 15 de noviembre de 2011 • 00:00h.