Lluís LlonguerasAnar a un estilista no està a l'abast de totes les butxaques, però els guionistes de DIVENDRES saben que tothom pot potenciar la seva imatge amb bons consells. De fet, podeu veure la positiva evolució del nostre col.laborador Tian Riba entre aquesta foto i aquesta. Amb l'excusa de la publicació del llibre "El mètode Llongueras per a Dummies", al programa d'aquesta tarda hem volgut convidar Lluís Llongueras en persona perquè ens assessori pel que fa a la nostra imatge i puguem treure'n el màxim partit. I si us agradaria rebre un consell personalitzat sobre com podeu optimitzar el vostre pentinat, pugeu una foto al Facebook del programa i la comentarem en directe amb Lluís Llongueras.

Avui també muntem la tertúlia habitual dels dimecres, i quina tertúlia! Reunim en una mateixa taula Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Jaume Barberà per parlar de la formació del nou govern i escalfar motors de cara al partit de Champions d'aquesta nit entre el Barça i el Milan.

I aquesta setmana, malgrat que sigui plujosa, no ha tret gens d'encant a la nostra estada a Espinelves. Avui veurem, al costat d’Espartac Peran, com ho hem de fer per escollir bé l'arbre de Nadal, de la manera més ecològica, però també més econòmica per a les nostres butxaques.

Quina sort que cada tarda és DIVENDRES! A les 16:40h. per Tv3.

[ El método Llongueras llega a "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: jaume barberà lluís llongueras núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Miércoles, 23 de noviembre de 2011 • 00:00h.