Mag Lari a 'Divendres'La il.lusió s'apodera de nosaltres en el dia d'avui i la màgia inunda el plató de DIVENDRES amb la presència del gran Mag Lari, que estrena espectacle a Barcelona, "Splenda", un muntatge d'alta màgia, alhora que un tribut a Michael Jackson, que us deixarà bocabadats. Nosaltres, que podem presumir de conèixer aquest autèntic mestre de l'il.lusionisme, no només hem volgut que vingui a presentar el seu espectacle: també li hem demanat que ens ensenyi trucs de màgia, perquè puguem quedar com uns autèntics mags en les reunions familiars d'aquest Nadal.

A Sant Feliu de Llobregat, Espartac també ens ensenyarà alguns trucs, però no seran de màgia, sinó consells per millorar el nostre pessebre, ja que en aquesta localitat hi ha una gran tradició pel que fa la representació del naixement de Jesús amb miniatures. També hi haurà moda. Les últimes tendències en vestits de noces ocuparan gran part de la nostra atenció, ja que a Sant Feliu de Llobregat hi ha una agrupació d'empreses que ofereixen serveis relacionats amb el món dels enllaços matrimonials.

L'actualitat sociopolítica serà objecte d'anàlisi a la tertúlia d'avui, amb Xavier Sardà, Rafel Nadal, Ernest Folch, Anna Grau i Jordi Barbeta.

T'esperem a DIVENDRES... amb il.lusió! En directe, a les 16:40h., a Tv3.

[ Escuela de alta magia en "Divendres" con el gran Mag Lari ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch jordi barbeta mag lari rafel nadal xavier sardà 
Miércoles, 14 de diciembre de 2011 • 00:00h.