Àlex RoviraL'autorealització, aconseguir les metes que un es proposa, l'autosuficiència i el plaer tant físic com intel.lectual, han estat conceptes presents en la filosofia, sobre els quals s'ha anat construint al llarg de la història el concepte de felicitat. Però, en què consisteix, realment, "ser feliç"? Al programa d'aquesta tarda reunim tres grans coneixedors de la condició humana, Sebastià Serrano, Àlex Rovira i Xesco Espar, portaveus de la nostra tertúlia de "savis", per tractar d'arribar a un acord sobre la definició del bé intangible que anomenem "felicitat". A través de Twitter hem recollit les vostres opinions sobre aquest tema, i avui les comentarem amb els nostres tertulians.

Per a molta gent, la felicitat té la forma d'una furgoneta Volkswagen WV, emblema de l'època hippy. Aquest automòbil continua despertant passions entre molts enamorats d'aquest vehicle, i des de Vallirana, coneixerem, al costat d'Espartac Peran, Rubén Nebot, especialitzat en la reparació de furgonetes Volkswagen WV, i us ensenyarem, a més a més d'una sèrie de models increïbles, tot el que es mou al voltant d'aquesta passió.

Com cada dijous, no faltarà a la nostra cita setmanal el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, que ens ajuda a comprendre una mica millor la conjuntura actual del món de les finances.

Ens fa feliços que passeu la tarda amb nosaltres a DIVENDRES. En directe a les 16:30h., a Tv3.

[ Una tertulia a la búsqueda de la felicidad, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira rubén nebot sebastià serrano xavier sala i martín xesco espar 
Jueves, 23 de febrero de 2012 • 00:00h.