Arcadi OliveresLa complicada situació que travessa l'economia ha estat moltes vegades motiu de diàleg i debat al magazín DIVENDRES. Avui parlarem de la crisi i dels camins alternatius cap a una possible regeneració de la malmesa economia espanyola i europea, amb dos dels economistes més lúcids del nostre país, i participants actius mitjançant diferents xerrades i conferències en el moviment dels "indignats": Miren Etxezarreta, catedràtica d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i doctora per la London School of Economics, i Arcadi Oliveres, professor de la UAB, expert en comerç internacional, deute extern i economia de defensa.

Fa uns quants dies també que no parem de rebre missatges d'amor dels nostres espectadors. El concurs "Catalunya s'estima" és tot un èxit, així que avui dedicarem la nostra tertúlia a parlar de l'amor. Creieu que ens estem tornant cada vegada una mica menys romàntics? En parlarem amb Màrius Carol, Imma Sust, Sílvia Soler, Ana Boadas i Pere Mas.

I des de Caldes de Malavella descobrirem el poder nutritiu de l'aigua amb gas i farem un recorregut per la història dels balnearis, amb l'historiador Josep M. Solé i Sabaté.

Us esperem a tots en directe a les 16:40h. a Tv3, i també a tots els fans de Bruce Springsteen. Busquem el fan català número 1 del Boss!

[ Los economistas Arcadi Oliveres y Miren Etxezarreta, en "Divendres" ]