Àlex RoviraCom podem sobreviure a la crisi? Quina actitud hem d'adoptar? Tres savis ho han analitzat per nosaltres, i avui ens orientaran: Sebastià Serrano catedràtic de lingüística general i teoria de la comunicació, ha publicat diversos estudis sobre semiòtica, lingüística general, poètica, filosofia i teoria de la ciència. Àlex Rovira, un dels majors experts en psicologia del lideratge a nivell mundial i Francesc Torralba, doctor en filosofia y doctor en teologia.

També obrirem consultori sobre l'aparell digestiu, amb el doctor Fermín Mearín, director del Servei de l'Aparell Digestiu de la Clínica Teknon, que resoldrà els dubtes dels nostres espectadors.

I aquesta setmana ens hem traslladat a la localitat de El Prat de Llobregat. Parlem de la importància del seu aeroport i també d'algunes anècdotes poc conegudes i molt curioses d'aquesta infraestructura, a càrrec d'un dels homes que més ho coneix: Germà Bel.

Amb la doctora Folch ho sabrem tot sobre les carxofes de El Prat, i ens ajudarà a saber el paper de la verdura en la dieta estiuenca. Això en el context del Parc Agrari de El Prat, del qual parlarem i sabrem quin impacte podria tenir-hi el projecte Eurovegas.

Us hi esperem en directe, després de "La Riera", a Tv3.

Foto: Diez-Solano

[ Tertulia en "Divendres": Sobrevivir a la crisis ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira doctora folch fermín mearín francesc torralba germà bel sebastià serrano 
Martes, 19 de junio de 2012 • 00:00h.