La història oculta del VaticàDesprés de l'escàndol en què s'ha vist embolicat Paolo Gabriele, exmajordom del papa Benet XVI, i principal implicat en el robatori i filtració de centenars de documents privats de la institució cristiana, a DIVENDRES hem volgut saber més sobre les interioritats i les històries més polèmiques del Vaticà. Parlarem amb dos experts sobre les recents "vatileaks" el periodista i capellà Francesc Romeu i amb Manuel Milián Mestre.

L'actualitat econòmica tindrà part de protagonisme dins dels programa d'avui, ja que també comptarem, com és habitual cada dijous, amb les didàctiques explicacions de Xavier Sala i Martín, imprescindibles per entendre què està passant amb els nostres diners.

I durant l'últim dia a la població d'Aiguafreda, Espartac Peran es veurà amb Àlex Rovira, "best seller" en llibres d'autoajuda, col.laborador de la "taula de savis" del programa i natural d'aquesta localitat, que ens descobrirà què no ens podem perdre si ens apropem a fer turisme a aquest bonic racó del Vallès Oriental. També parlarem amb l'excursionista Salvador Parareda, que porta cinc magnífiques propostes per gaudir de la natura al voltant d'Aiguafreda.

Refresca't amb DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:30h., a TV3.

[ La historia oculta del Vaticano, en "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira francesc romeu manuel milián mestre salvador parareda xavier sala i martín 
Jueves, 28 de junio de 2012 • 00:00h.