Tian RibaAquest dijous a la tarda Xavi Coral i Espartac Peran ens esperen, per seguir l'aventura del programa DIVENDRES, a dins i fora del plató. Aquesta setmana hem estat a Ivars d'Urgell, a la comarca del Pla d'Urgell, i avui ens acomiadarem d'aquest impressionant paratge natural amb una llista de recomanacions turístiques.

A més, rebrem el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, que torna amb una llista de contactes entre els quals figuren gent amb molt bones idees, gent que duen a terme projectes de negoci a Catalunya i que són un èxit, malgrat la crisi, per la seva naturalesa innovadora. Atents.

Mirant alguna vegada els espais d'informació meteorològica, segurament heu vist moltes fotografies de Xavier Coll, un espectador de TV3, gran aficionat a fotografiar el cel. A través de les imatges d'en Xavier, repassarem alguns dels fenòmens meteorològics més habituals. Amb la presència d'ell mateix i de l'home del temps Dani Ramírez.

I la tertúlia d'actualitat girarà entorn del debat de política general. Comentarem l'última hora de tot el que està passant al Congrés dels Diputats, al costat d'uns col·laboradors de luxe: Xavier Sardà, Ernest Folch, Manuel Milián Mestre, Vincent Sanchís, Antonio Franco i Tian Riba.

DIVENDRES, a Tv3 (16:40h.): web | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch manuel milián mestre pau garcia-milà tian riba vicent sanchís xavier sardà 
Jueves, 21 de febrero de 2013 • 00:08h.

Espartac Peran i Xavi CoralAvui és el nostre últim dia a Arbeca, comarca de les Garrigues. Visitarem alguns dels seus racons més destacats, i també parlarem de cuina. Arbeca disposa d'una gran àrea practicable de caça on es troben, entre moltes altres espècies, la perdiu vermella, el conill silvestre o la llebre. Dedicarem un espai a aprendre a cuinar de manera fàcil la carn d'aquests animals.

El repàs de l'actualitat serà al costat de Leonor Mayor, Santiago Vidal, Màrius Carol, Manel Cuyàs, Manuel Milián Mestre i Tian Riba.

En directe, 16:35h., Tv3.

[ Tertulia de actualidad y buena cocina desde Arbeca, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: leonor mayor manel cuyàs manuel milián mestre màrius carol redes sociales santiago vidal tian riba 
Jueves, 15 de noviembre de 2012 • 11:00h.

La història oculta del VaticàDesprés de l'escàndol en què s'ha vist embolicat Paolo Gabriele, exmajordom del papa Benet XVI, i principal implicat en el robatori i filtració de centenars de documents privats de la institució cristiana, a DIVENDRES hem volgut saber més sobre les interioritats i les històries més polèmiques del Vaticà. Parlarem amb dos experts sobre les recents "vatileaks" el periodista i capellà Francesc Romeu i amb Manuel Milián Mestre.

L'actualitat econòmica tindrà part de protagonisme dins dels programa d'avui, ja que també comptarem, com és habitual cada dijous, amb les didàctiques explicacions de Xavier Sala i Martín, imprescindibles per entendre què està passant amb els nostres diners.

I durant l'últim dia a la població d'Aiguafreda, Espartac Peran es veurà amb Àlex Rovira, "best seller" en llibres d'autoajuda, col.laborador de la "taula de savis" del programa i natural d'aquesta localitat, que ens descobrirà què no ens podem perdre si ens apropem a fer turisme a aquest bonic racó del Vallès Oriental. També parlarem amb l'excursionista Salvador Parareda, que porta cinc magnífiques propostes per gaudir de la natura al voltant d'Aiguafreda.

Refresca't amb DIVENDRES. Cada tarda en directe, a les 16:30h., a TV3.

[ La historia oculta del Vaticano, en "Divendres", 16:30h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira francesc romeu manuel milián mestre salvador parareda xavier sala i martín 
Jueves, 28 de junio de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]