Lluís Martínez SistachLes Franqueses del Vallès és la nostra última destinació de la temporada. Aquesta setmana, Espartac Peran i tota la troupe de DIVENDRES prenen aquesta increïble localització en el centre de la comarca del Vallès Oriental, i als seus carrers es respirarà l'esperit del nostre magazín de tardes durant tota la setmana. Avui al costat de l'escriptor Màrius Serra, geni del llenguatge i addicte a l'"Apalabrados", us proposarem un rànquing de les paraules més curioses amb què ens hem trobat en els nostres viatges d'aquesta temporada.

També rebrem al plató al cardenal Lluís Martínez Sistach, actual arquebisbe de Barcelona. Aquesta tarda tindrem ocasió d'entrevistar-lo en profunditat, al costat de Xavi Coral i Tian Riba.

No deixarem de visitar l'Ajuntament de les Franqueses, una de les obres d'estil modernista més singulars de l'arquitectura del Vallès, al mateix temps que des del plató sabrem les característiques que ha de tenir un edifici sostenible amb el medi ambient, al costat de l'arquitecte Coque Claret i els seus alumnes.

I tota l'actualitat del cap de setmana posada al dia a través de les opinions dels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve.

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con el cardenal Lluís Martínez Sistach ]