Concurs 'Gran Nord'El catedràtic en economia Xavier Sala i Martín no podia marxar de vacances sense explicar-nos què ha passat en l'àmbit econòmic en els últims dies. Avui parlarem del nou paquet de retallades anunciat pel Govern i les primeres respostes en aquest àmbit al voltant de les noves mesures.

Repassarem les millors fotos que ens han enviat els nostres espectadors fent la salutació típica dels habitants de Nord, la població protagonista de la sèrie de Tv3. Un jurat, integrat pels actors de "Gran Nord" Pep Cruz i Marta Pérez i pel fotògraf Francesc Fàbregas, decidirà quins dels nostres espectadors s'emporten tres estades de cap de setmana al Pallars Sobirà. Vosaltres també podeu escollir la millor fotografia entre totes les que hem rebut si cliqueu aquest enllaç.

Avui també coneixerem com és la casa que l'Institut d'Arquitectura del Vallès de la UPC presenta al Solar Decathlon 2012, un concurs considerat "la Fórmula 1" de l'arquitectura sostenible. En parlarem amb dos dels alumnes que han ideat la casa, Aitor Iturralde i Jordi Mitjans, i amb l'arquitecte Coque Claret.

I durant el nostre últim dia a Les Franqueses del Vallès, farem una mica de turisme amb Pep Bou, el gran artista de les bombolles de sabó, i un repàs dels fets històrics més destacats dels que hem parlat al llarg de la temporada amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Cada tarda és DIVENDRES, a Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe després de "La Riera".

[ Economía, arquitectura sostenible y el espíritu de "Gran Nord" a "Divendres" ]
Lluís Martínez SistachLes Franqueses del Vallès és la nostra última destinació de la temporada. Aquesta setmana, Espartac Peran i tota la troupe de DIVENDRES prenen aquesta increïble localització en el centre de la comarca del Vallès Oriental, i als seus carrers es respirarà l'esperit del nostre magazín de tardes durant tota la setmana. Avui al costat de l'escriptor Màrius Serra, geni del llenguatge i addicte a l'"Apalabrados", us proposarem un rànquing de les paraules més curioses amb què ens hem trobat en els nostres viatges d'aquesta temporada.

També rebrem al plató al cardenal Lluís Martínez Sistach, actual arquebisbe de Barcelona. Aquesta tarda tindrem ocasió d'entrevistar-lo en profunditat, al costat de Xavi Coral i Tian Riba.

No deixarem de visitar l'Ajuntament de les Franqueses, una de les obres d'estil modernista més singulars de l'arquitectura del Vallès, al mateix temps que des del plató sabrem les característiques que ha de tenir un edifici sostenible amb el medi ambient, al costat de l'arquitecte Coque Claret i els seus alumnes.

I tota l'actualitat del cap de setmana posada al dia a través de les opinions dels nostres col.laboradors Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar i Agustí Esteve.

En directe, 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con el cardenal Lluís Martínez Sistach ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve coque claret lluís martínez sistach màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 9 de julio de 2012 • 09:22h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]