DivendresA la redacció de DIVENDRES ens encanta la proposta del festival Sons del Món, el primer festival que combina música, vins i gastronomia. Per conèixer de prop aquesta iniciativa ens visiten els seus organitzadors: Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, el sommelier Roger Viusà i el cuiner Natxo Arola. Al costat d'ells coneixerem que vins i aliments es troben en sintonia amb un cert tipus de música.

Sovint es diu que després de les vacances augmenta el nombre de separacions. Nosaltres ens hem proposat prevenir-ho, i ho farem amb els consells del psicòleg Pere Font i l'advocat Daniel Vosseler, que respondran les preguntes d'Imma Sust, Sílvia Soler i Màrius Carol.

La mongeta del ganxet és el producte més típic de les Franqueses, i per això parlarem amb la doctora Folch de com introduir aquest i altres llegums en els nostres àpats d'estiu. A més, com que estem en l'última setmana de la temporada, repassarem els tres productes més complets dels quals hem parlat amb la doctora.
Y molt més: la farmaciola més adequada per viatjar a un destí exòtic i consells de maquillatge per aquest estiu. Tot això conduït per dos grans mestres de cerimònies. Xavi Coral i Espartac Peran.

Segueix tota l'actualitat del programa al nostre web i també al compte de Twitter.

[ Tendencias de verano y el festival "Sons del Món" con Santi Balmes, en DV ]