Santi Balmes
Hoy EN EL AIRE el cantante de Love Of Lesbian, Santi Balmes, viene a presentarnos su nuevo libro "La doble vida de las hadas".

A Marc Giró no le dio tiempo la semana pasada de contarnos "las cosas que las señoritas se supone que no hacen, pero si hacen" y ¡esto no puede ser María Teresa! Por eso, Marc vuelve al polígono a dejárnoslo todo clarinete.

Y el Mag Lari, viejo amigo del programa, nos ayudará a terminar la semana poligonera con un toque de magia y una sonrisa.

¿La doble vida de las hadas tiene algo que ver con el "love of lesbian"? ¿Hablarán las señoritas del internado de Suiza igual de rápido que Marc Giró? ¿Conseguirá el Mag Lari con su magia que Marc termine la sección de una vez por todas?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 29 de enero en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.


EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero bob pop javier coronas jorge ponce mag lari marc giró santi balmes 
Jueves, 29 de enero de 2015 • 09:59h.

Love of Lesbian
El Baix Llobregat és bressol de moltes bandes de música, però n’hi ha una per la qual tenim especial devoció: els Love of Lesbian. Autors de la sintonia del programa, Santi Balmes i els seus estan en actiu des de l’any 97 i avui  tornarem amb ells al lloc on va començar tot: Sant Vicenç dels Horts. Amb Espartac Peran, el nostre home fora del plató, i tots els membres del grup Love of Lesbian, us proposarem un recorregut en clau turística per la població.

I a plató ens espera una nova edició del "Derbi de variants" especial estiu, el concurs per saber quina és la millor varietat del català per a les diferents situacions de la vida. Avui, sabrem quin és el millor català per anar de viatge. Hi jugaran Montse Palau (Tarragona), Queta Karmany (Mallorca), Mario Pons (Terres de l'Ebre), Ramon Molins (Lleida), Quim Masferrer (Girona) i Pau Vidal (Barcelona). Com sempre, Màrius Serra serà l’àrbitre de la competició.

També hem convidat el perruquer Josep Pons per parlar de pentinats d’estiu. Descobrirem quines són les tendències per als cabells i, a més a més, us expliquem com hem de tractar els cabells a l’estiu amb l’exposició al sol, l’aigua de mar, la piscina i molt més.

No hi faltarà el repàs previ de l’actualitat dins del marc de la nostra tertúlia, amb Xavi Coral i els col·laboradors del dimarts: Marina Llansana, Antonio FrancoSalvador Cardús, Vicent Sanchis i Pere Mas.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags:  antonio franco josep pons love of lesbian marina llansana pere mas salvador cardús santi balmes vicent sanchís xavi coral 
Martes, 15 de julio de 2014 • 00:12h.

Love of Lesbian
Esta noche de miércoles, Love of Lesbian presentan EN EL AIRE su último trabajo "Nouvelle cuisine canibal" y nos regalarán su nuevo tema "Manifiesto delirista", en directo.

Toni Moog, el monologuista más tatuado y canalla del panorama nacional, estará en nuestro plató para enseñarnos "Lo mejor de Toni Moog". Y de postre, tendremos ración de "Nadie sabe nada" y emoticonos.

¿Será la "Nouvelle cuisine canibal" de Love of Lesbian un tipo nuevo de guarrindongada? ¿Se desnudará Toni Moog en plató, como hizo en Twitter? ¿Haremos un "Nadie sabe nada" en emoticonos?

Todas las respuestas EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, el miércoles 21 de mayo a partir de las 00:15h., en laSexta.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero love of lesbian santi balmes toni moog 
Miércoles, 21 de mayo de 2014 • 01:00h.

DivendresA la redacció de DIVENDRES ens encanta la proposta del festival Sons del Món, el primer festival que combina música, vins i gastronomia. Per conèixer de prop aquesta iniciativa ens visiten els seus organitzadors: Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian, el sommelier Roger Viusà i el cuiner Natxo Arola. Al costat d'ells coneixerem que vins i aliments es troben en sintonia amb un cert tipus de música.

Sovint es diu que després de les vacances augmenta el nombre de separacions. Nosaltres ens hem proposat prevenir-ho, i ho farem amb els consells del psicòleg Pere Font i l'advocat Daniel Vosseler, que respondran les preguntes d'Imma Sust, Sílvia Soler i Màrius Carol.

La mongeta del ganxet és el producte més típic de les Franqueses, i per això parlarem amb la doctora Folch de com introduir aquest i altres llegums en els nostres àpats d'estiu. A més, com que estem en l'última setmana de la temporada, repassarem els tres productes més complets dels quals hem parlat amb la doctora.
Y molt més: la farmaciola més adequada per viatjar a un destí exòtic i consells de maquillatge per aquest estiu. Tot això conduït per dos grans mestres de cerimònies. Xavi Coral i Espartac Peran.

Segueix tota l'actualitat del programa al nostre web i també al compte de Twitter.

[ Tendencias de verano y el festival "Sons del Món" con Santi Balmes, en DV ]
En: Divendres Tv3 
Tags: daniel vosseler imma sust màrius carol natxo arola pere font roger viusà santi balmes sílvia soler sons del món 
Martes, 10 de julio de 2012 • 00:00h.

Manolo TalmanManolo Talman es uno de los mejores mentalistas del país y ya nos lo demostró hace unas semanas con momentos tan espectaculares como éste. Esta noche Talman vuelve al plató de BFN para hablarnos de su profesión y para mostrarnos alguno de los números que hace en su espectáculo "Ven", actualmente en la cartelera de Madrid. Entre otras cosas, Talman consiguió predecir el número del Gordo del sorteo de Navidad del 2008. ¡Y pensar que toda su historia empezó con el mítico juego "Magia Borrás"!

Además esta noche tendremos la actuación del grupo Los Seis Días con la colaboración especial de Santi Balmes, cantante de Love of Lesbian.Y mañana: Albert Espinosa y Josh Rouse

En: BNyBFN laSexta 
Tags: los seis días love of lesbian manolo talman santi balmes 
Miércoles, 7 de abril de 2010 • 12:35h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]