Fermí ReixachUna setmana més torna la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió tindrem de convidat el Guillem Almeda, paper que interpreta el gran Fermí Reixach. Mirarem d'esbrinar quin és el secret de l'Albert Flaquer perquè tenim noves pistes i algunes investigacions sobre el tema. També analitzarem el dilema del ronyó del Guillem Almeda. La Carme, un cop més, es debat entre la seva ètica i la via ràpida que proposa el Guillem, està entre l'espasa i la paret: què ha de fer, a partir d'ara? Coneixerem els detalls de la dieta depurativa del Guillem Almeda i les seves creences sobre medicina oriental. I parlarem d'un personatge que torna a "La Riera"! Qui és? La resposta, a la tertúlia de DIVENDRES.

El nostre arquebisbe del bon gust, Marc Giró, tornarà per explicar-nos com anar pel món fent gala de bones maneres. En aquesta ocasió, parlarem de com no hem de perdre una actitud amb estil quan conduïm per diferents ciutats.

I, coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, hem convidat Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, per descobrir documents audiovisuals insòlits que es conserven a la Filmoteca.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:35h., Tv3. Us hi esperem.

[ Fermí Reixach, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer esteve riambau fermí reixach la riera marc giró mercè comes pere mas 
Viernes, 26 de octubre de 2012 • 00:00h.