SISTER ACT, EL MUSICAL en Barcelona, Teatre Tívoli | Venta de entradas

La compañía al completo de SISTER ACT, EL MUSICAL dejaron por unas horas el templo del Teatre Tívoli de Barcelona para desplazarse hasta los estudios del talent-show "Oh happy day" en Tv3.

Allí, la Madre Superiora (Àngels Gonyalons), Monseñor (Fermí Reixach), el coro de La Virgen de los Ángeles dirigido María Clara (Mireia Mambo Bokele) y la inigualable María Lázaro (Silvia Abril) trasladan el plató a la Filadelfia de 1978.

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Sister Act Tv3 
Tags: àngels gonyalons barcelona el terrat fermí reixach mireia mambo musical oh happy day silvia abril stage entertainment teatre tívoli tv3 
Lunes, 17 de noviembre de 2014 • 13:59h.


SISTER ACT en Barcelona, estreno el 24 de octubre de 2014, Teatre Tívoli.
Venta de entradas

Los entresijos de SISTER ACT, EL MUSICAL al descubierto. Conozcamos de la mano de Jordi Ríos cómo se trabaja para crear un gran espectáculo como es este musical. Nos adentramos en el laberíntico Teatre Tívoli de Barcelona donde ya se ensaya sobre el escenario definitivo. Descubramos cómo van esos nervios ahora que ya estamos a pocos días del 24 de octubre, el gran estreno.

Jordi Ríos, con esta y sucesivas entregas, a descubrir por dentro SISTER ACT, EL MUSICAL.

El video "Visita al templo" está disponible en Vimeo, Dailymotion y YouTube.

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Productora Sister Act 
Tags: àngels gonyalons barcelona el terrat fermí reixach jordi rios musical silvia abril stage entertainment teatre tívoli 
Viernes, 10 de octubre de 2014 • 13:39h.


SISTER ACT en Barcelona, estreno el 24 de octubre de 2014, Teatre Tívoli.
Venta de entradas

Han pasado tres semanas desde la primera toma de contacto de todo el equipo de SISTER ACT en la Nau Ivanow de Barcelona y quedan poco más de 20 días para el estreno. Desde entonces y hasta el próximo 24 de octubre, no les queda otra que seguir estudiando los libretos, cantando y bailando día y noche... ensayar, ensayar y más ensayar. Pero ¿cómo lo está viviendo la compañía? ¿Cuáles son sus impresiones?

SISTER ACT en:
SisterActElMusical.com | @SisterAct_Bcn | Facebook | YouTube

En: Productora Sister Act 
Tags: àngels gonyalons barcelona el terrat fermí reixach musical silvia abril stage entertainment teatre tívoli 
Miércoles, 1 de octubre de 2014 • 17:00h.

Fermí ReixachUna setmana més torna la tertúlia de "La Riera" amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió tindrem de convidat el Guillem Almeda, paper que interpreta el gran Fermí Reixach. Mirarem d'esbrinar quin és el secret de l'Albert Flaquer perquè tenim noves pistes i algunes investigacions sobre el tema. També analitzarem el dilema del ronyó del Guillem Almeda. La Carme, un cop més, es debat entre la seva ètica i la via ràpida que proposa el Guillem, està entre l'espasa i la paret: què ha de fer, a partir d'ara? Coneixerem els detalls de la dieta depurativa del Guillem Almeda i les seves creences sobre medicina oriental. I parlarem d'un personatge que torna a "La Riera"! Qui és? La resposta, a la tertúlia de DIVENDRES.

El nostre arquebisbe del bon gust, Marc Giró, tornarà per explicar-nos com anar pel món fent gala de bones maneres. En aquesta ocasió, parlarem de com no hem de perdre una actitud amb estil quan conduïm per diferents ciutats.

I, coincidint amb el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, hem convidat Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, per descobrir documents audiovisuals insòlits que es conserven a la Filmoteca.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:35h., Tv3. Us hi esperem.

[ Fermí Reixach, en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer esteve riambau fermí reixach la riera marc giró mercè comes pere mas 
Viernes, 26 de octubre de 2012 • 00:00h.

Fermí ReixachTorna a ser DIVENDRES, i ha arribat el moment de donar pas una setmana més a la tertúlia de "La Riera". Aquesta tarda el convidat a la tertúlia és el Guillem Almeda, nom del personatge que dóna vida el gran Fermí Reixach. Amb ell tractarem del tema del seu casament sintoista i dels efectes col.laterals que ha generat. També parlarem del Miquel i la seva ètica, de la nova tongada de mentides de la Nora i també, és clar, de la "tieta Consol", que ens té fascinats! I compte, perquè el David Balaguer porta un dels seus estudis que promet revolucionar el concepte que tenim de la família Guitart-Riera...

També rebrem la visita del pagès Pep Riera i del catedràtic en nutrició Abel Marine per saber de primera mà quins aliments de temporada podem trobar aquests dies al mercat.

I abans de començar el cap de setmana, riurem una bona estona amb els acudits de l'humorista Ramon, que aquesta vegada vindrà molt però que molt ben acompanyat...

Us hi esperem en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Fermí Reixach, esta tarde a las 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine david balaguer fermí reixach la riera pep riera ramon 
Viernes, 27 de enero de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]