RaimonEl cantautor Raimon torna al plató de DIVENDRES, coincidint amb la commemoració dels 50 anys de la seva carrera musical. I ho fa amb la publicació d'un llibre, "La vida immediata", un diari escrit des de desembre del 1980 fins a desembre del 1981, període de temps en el qual preparava i gravava els discos de "Totes les cançons". Amb ell parlarem de propers concerts, de les seves vivències com a músic, i de les seves preocupacions polítiques, intel.lectuals i socials.

I durant aquest segon dia en directe des d'Arbeca, l'Espartac ens mostrarà, amb la nutricionista del programa, la doctora Montse Folch, els múltiples beneficis que ens ofereixen les varietats d'oliva que es troben a terres de Ponent; en concret coneixerem l'oliva arbequina i l'oli d'Arbeca.

També dedicarem un espai del programa a parlar de la imminent vaga general del dia 14, i d'altres temes de primera plana de l'actualitat, durant la tertúlia dels dimarts, que en aquesta ocasió comptarà amb els nostres col.laboradors Rafael Nadal, Manel Manchón, Arcadi Oliveres, Marina Llansana, Gonzalo Bernardos i Pere Mas.

"Divendres", el magacín català de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns en directe cada dia, després de "La Riera".

[ Raimon y "La vida inmediata", en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: arcadi oliveres gonzalo bernardos manel manchón marina llansana montse folch pere mas rafael nadal raimon 
Martes, 13 de noviembre de 2012 • 00:00h.